pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çalımbay: “Takımımla gurur duyuyorum”

29.07.2021 - 23:43, Güncelleme: 29.07.2021 - 23:43
 

Çalımbay: “Takımımla gurur duyuyorum”

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Petrocub'u 1-0 yendikleri maçın ardından paylaşımda bulundu.

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Petrocub'u 1-0 yendikleri maçın ardından paylaşımda bulundu. Çalımbay, "Takımımla gurur duyuyorum" dedi.UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında sahasında Petrocub'u 1-0 yenerek bir üst tura yükselen Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, maç sonu galibiyet paylaşımı yaptı.Sosyal medya hesabından sevinç ve takımın kadro fotoğrafını paylaşan Çalımbay paylaşıma; "Takımımla gurur duyuyorum. Taraftarımıza kavuştuğumuz bu önemli akşamda onlara galibiyet hediye ettiğimiz için mutluyuz" notunu ekledi.Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni kazandı.
DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Petrocub'u 1-0 yendikleri maçın ardından paylaşımda bulundu.
DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Petrocub'u 1-0 yendikleri maçın ardından paylaşımda bulundu. Çalımbay, "Takımımla gurur duyuyorum" dedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında sahasında Petrocub'u 1-0 yenerek bir üst tura yükselen Sivasspor'da teknik direktör Rıza Çalımbay, maç sonu galibiyet paylaşımı yaptı.

Sosyal medya hesabından sevinç ve takımın kadro fotoğrafını paylaşan Çalımbay paylaşıma; "Takımımla gurur duyuyorum. Taraftarımıza kavuştuğumuz bu önemli akşamda onlara galibiyet hediye ettiğimiz için mutluyuz" notunu ekledi.

Paylaşım kısa sürede binlerce beğeni kazandı.

Çalımbay: “Takımımla gurur duyuyorum”

Çalımbay: “Takımımla gurur duyuyorum”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.