pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor Dimitrios Goutas’ı transfer etti

16.07.2021 - 19:48, Güncelleme: 16.07.2021 - 19:48
 

Sivasspor Dimitrios Goutas’ı transfer etti

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, Yunan futbolcu Dimitrios Goutas ile sözleşme imzaladı.

DG Sivasspor, Dimitrios Goutas'ı resmen kadrosuna kattı.Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, Yunan futbolcu Dimitrios Goutas ile sözleşme imzaladı. Stoper olarak görev yapan 27 yaşındaki sporcu, İstanbul'da Başkan Yardımcısı Erdoğan Bozatlı'nın katılımı ile 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.Dimitrios, 4 Nisan 1994'te Yunanistan'ın Kavala şehrinde dünyaya geldi. Futbola AO Xanthi U19 takımında başlayan Dimitrios; Olimpiakos, KV Kortrijk, VV St. Truiden, Lech Poznan ve Atromitos Athen takımlarında forma giydi.Kariyerinde 240 maça çıkan sporcu 17 gol attı ve 6 asist yaptı.
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, Yunan futbolcu Dimitrios Goutas ile sözleşme imzaladı.
DG Sivasspor, Dimitrios Goutas'ı resmen kadrosuna kattı.

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Sivasspor, Yunan futbolcu Dimitrios Goutas ile sözleşme imzaladı. Stoper olarak görev yapan 27 yaşındaki sporcu, İstanbul'da Başkan Yardımcısı Erdoğan Bozatlı'nın katılımı ile 2 yıllık resmi sözleşmeye imza attı.

Dimitrios, 4 Nisan 1994'te Yunanistan'ın Kavala şehrinde dünyaya geldi. Futbola AO Xanthi U19 takımında başlayan Dimitrios; Olimpiakos, KV Kortrijk, VV St. Truiden, Lech Poznan ve Atromitos Athen takımlarında forma giydi.

Kariyerinde 240 maça çıkan sporcu 17 gol attı ve 6 asist yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.