pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hepsiburada.com'dan Sokak Hayvanları İçin Kampanya

Spor 03.10.2016 - 16:03, Güncelleme: 03.10.2016 - 16:03
 

Hepsiburada.com'dan Sokak Hayvanları İçin Kampanya

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla kampanya düzenledi. Survivor birincisi Merve Oflaz, sokak hayvanlarının mama...

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla kampanya düzenledi. Survivor birincisi Merve Oflaz, sokak hayvanlarının mama ihtiyacına dikkat çekmek için projenin yüzü oldu. Şirket açıklamasına göre, hepsiburada.com, sokaktaki sahipsiz hayvanların durumuna dikkat çekebilmek için 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'ne özel bir kampanya başlattı. Survivor yarışmasının birincisi olan Merve Oflaz'ın da bir hayvansever olarak destek verdiği kampanya ile sokak hayvanlarına mama yardımı yapılması sağlanacak. Kampanyada, hepsiburada.com satıcılı ürünlerde 100 TL ve üzeri tüm alışverişlerde kargo bedava avantajı sunulacak ve anında 20 TL indirim uygulanacak. Kampanya kapsamında hepsiburada.com'un pet shop kategorisindeki kendi markalarından biri olan Milo kedi-köpek mamalarının 1 kilosu sadece 1 TL'ye satılacak. Hepsiburada.com ayrıca, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'ne özel olarak seçili ürünlerde yüzde 40'a varan indirim uygulayacak. Şirket, kampanya kapsamında Milo markalı kedi-köpek mamalarını 1 TL'ye satarak hayvanseverlerin sokaktaki hayvanlara yardım etmesini kolaylaştırmayı hedefliyor.
İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla kampanya düzenledi. Survivor birincisi Merve Oflaz, sokak hayvanlarının mama...

İSTANBUL (AA) - Hepsiburada.com, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü dolayısıyla kampanya düzenledi. Survivor birincisi Merve Oflaz, sokak hayvanlarının mama ihtiyacına dikkat çekmek için projenin yüzü oldu.

Şirket açıklamasına göre, hepsiburada.com, sokaktaki sahipsiz hayvanların durumuna dikkat çekebilmek için 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'ne özel bir kampanya başlattı. Survivor yarışmasının birincisi olan Merve Oflaz'ın da bir hayvansever olarak destek verdiği kampanya ile sokak hayvanlarına mama yardımı yapılması sağlanacak.

Kampanyada, hepsiburada.com satıcılı ürünlerde 100 TL ve üzeri tüm alışverişlerde kargo bedava avantajı sunulacak ve anında 20 TL indirim uygulanacak. Kampanya kapsamında hepsiburada.com'un pet shop kategorisindeki kendi markalarından biri olan Milo kedi-köpek mamalarının 1 kilosu sadece 1 TL'ye satılacak.

Hepsiburada.com ayrıca, 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü'ne özel olarak seçili ürünlerde yüzde 40'a varan indirim uygulayacak. Şirket, kampanya kapsamında Milo markalı kedi-köpek mamalarını 1 TL'ye satarak hayvanseverlerin sokaktaki hayvanlara yardım etmesini kolaylaştırmayı hedefliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.