pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Polis Ekiplerine Motosiklet Eğitimi

03.10.2016 - 15:18, Güncelleme: 03.10.2016 - 15:18
 

Niğde'de Polis Ekiplerine Motosiklet Eğitimi

NİĞDE (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığından 2 görevli, Niğde'de 22 polise motosiklet eğitimi vermeye başladı.İl Jandarma...

NİĞDE (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığından 2 görevli, Niğde'de 22 polise motosiklet eğitimi vermeye başladı.İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde verilen eğitim, Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Hakan Kaplan ve 22 polisin katılımıyla başladı.Eğitmeni İbrahim Gencer, gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitimin, bir haftası interaktif olmak üzere 37 gün süreceğini söyledi.Gencer, şöyle konuştu:"Bilgi, beceri ve yeteneklerimiz ne ise buradaki arkadaşlarımıza aktarabilmek amacıyla buraya gelmiş bulunuyoruz. Bu eğitim, motosiklet kullanımının temelini oluşturuyor. Arkadaşlar görevlerinde yavaş yavaş kendilerini geliştirecek. Eğitimimiz bir evin temeline benziyor. Temelini sağlam attıktan sonra arkadaşlarımız tecrübe ile yavaş yavaş kendilerini geliştirecek, iyi bir motosiklet sürücüsü olarak görevlerine çıkacak. Amacımız bu düzeyde bunları geliştirmek."
NİĞDE (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığından 2 görevli, Niğde'de 22 polise motosiklet eğitimi vermeye başladı.İl Jandarma...

NİĞDE (AA) - Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığından 2 görevli, Niğde'de 22 polise motosiklet eğitimi vermeye başladı.

İl Jandarma Komutanlığı bahçesinde verilen eğitim, Niğde Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürü Hakan Kaplan ve 22 polisin katılımıyla başladı.

Eğitmeni İbrahim Gencer, gazetecilere yaptığı açıklamada, eğitimin, bir haftası interaktif olmak üzere 37 gün süreceğini söyledi.

Gencer, şöyle konuştu:

"Bilgi, beceri ve yeteneklerimiz ne ise buradaki arkadaşlarımıza aktarabilmek amacıyla buraya gelmiş bulunuyoruz. Bu eğitim, motosiklet kullanımının temelini oluşturuyor. Arkadaşlar görevlerinde yavaş yavaş kendilerini geliştirecek. Eğitimimiz bir evin temeline benziyor. Temelini sağlam attıktan sonra arkadaşlarımız tecrübe ile yavaş yavaş kendilerini geliştirecek, iyi bir motosiklet sürücüsü olarak görevlerine çıkacak. Amacımız bu düzeyde bunları geliştirmek."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.