pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası

03.10.2016 - 11:58, Güncelleme: 03.10.2016 - 11:58
 

Camiler Ve Din Görevlileri Haftası

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek ve personeli, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek ve personeli, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret etti.Başkan Saygılı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, müftülük personelinin haftasını kutladı.Camilerin, insanların ortak bir yerde buluştuğu, kardeşlik duyguların, hoşgörü anlayışının, birbirimize olan sevginin güçlendiği mabetler olduğunu vurgulayan Saygılı, "Camiler, içinde başka hiçbir yerde bulamayacağımız çok özel bir huzur kaynağıdır. Aynı safta omuz omuza hep birlikte ibadet ettiğimiz camilerimizde onurlu bir görev ifa eden din görevlilerimizi tebrik eder ve tüm İslam aleminin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlarım." diye konuştu.Hafta hakkında bilgi veren İl Müftüsü Gerek, Başkan Saygılı'ya çiçek ve üzerinde ayet yazılı bir tablo hediye etti.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek ve personeli, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek ve personeli, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla Belediye Başkanı Mehmet Saygılı'yı ziyaret etti.

Başkan Saygılı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, müftülük personelinin haftasını kutladı.

Camilerin, insanların ortak bir yerde buluştuğu, kardeşlik duyguların, hoşgörü anlayışının, birbirimize olan sevginin güçlendiği mabetler olduğunu vurgulayan Saygılı, "Camiler, içinde başka hiçbir yerde bulamayacağımız çok özel bir huzur kaynağıdır. Aynı safta omuz omuza hep birlikte ibadet ettiğimiz camilerimizde onurlu bir görev ifa eden din görevlilerimizi tebrik eder ve tüm İslam aleminin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutlarım." diye konuştu.

Hafta hakkında bilgi veren İl Müftüsü Gerek, Başkan Saygılı'ya çiçek ve üzerinde ayet yazılı bir tablo hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.