pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehirspor'da Boluspor Maçı Hazırlıkları

29.09.2016 - 17:53, Güncelleme: 29.09.2016 - 17:53
 

Eskişehirspor'da Boluspor Maçı Hazırlıkları

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor, 6. haftada Boluspor ile 2 Ekim Pazar günü sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına devam...

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor, 6. haftada Boluspor ile 2 Ekim Pazar günü sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, teknik direktör Alpay Özalan yönetiminde yaklaşık bir saat süren antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Beşe 2 pas çalışmasıyla devam eden idman, futbolcuların aralarında yaptığı turnuva maçlarıyla sona erdi.Antrenman öncesinde futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret eden siyah-kırmızılı taraftarlar, Boluspor maçı için başarılar diledi.
ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor, 6. haftada Boluspor ile 2 Ekim Pazar günü sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına devam...

ESKİŞEHİR (AA) - TFF 1. Lig takımlarından Eskişehirspor, 6. haftada Boluspor ile 2 Ekim Pazar günü sahasında yapacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor.

Eskişehirspor Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde, teknik direktör Alpay Özalan yönetiminde yaklaşık bir saat süren antrenman, ısınma hareketleriyle başladı. Beşe 2 pas çalışmasıyla devam eden idman, futbolcuların aralarında yaptığı turnuva maçlarıyla sona erdi.

Antrenman öncesinde futbolcuları ve teknik heyeti ziyaret eden siyah-kırmızılı taraftarlar, Boluspor maçı için başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.