pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Uyuşturucu İle Mücadele

29.09.2016 - 17:48, Güncelleme: 29.09.2016 - 17:48
 

Eskişehir'de Uyuşturucu İle Mücadele

Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesine bağlı ekipler, okul önleri ve çevresinin yanı sıra halkın yoğun olduğu bölgelerde denetim gerçekleştirdi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesine bağlı ekipler, okul önleri ve çevresinin yanı sıra halkın yoğun olduğu bölgelerde denetim yaptı.Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde bir süredir yürütülen "Narkotim Projesi" kapsamında görev yapan ekipler, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı ile ilgili okullar bölgesi ve çevrelerinde, halkın yoğun olduğu bölgelerde, barlar sokağı ve civarlarında uyuşturucu madde kullanan ve uyuşturucu madde temin eden şahıslara yönelik motosikletli Narkotim uygulaması gerçekleştirdi.Yetkililer, uygulamaların aralıksız süreceğini bildirdi.
Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesine bağlı ekipler, okul önleri ve çevresinin yanı sıra halkın yoğun olduğu bölgelerde denetim gerçekleştirdi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucuyla Mücadele Şubesine bağlı ekipler, okul önleri ve çevresinin yanı sıra halkın yoğun olduğu bölgelerde denetim yaptı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde bir süredir yürütülen "Narkotim Projesi" kapsamında görev yapan ekipler, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı ile ilgili okullar bölgesi ve çevrelerinde, halkın yoğun olduğu bölgelerde, barlar sokağı ve civarlarında uyuşturucu madde kullanan ve uyuşturucu madde temin eden şahıslara yönelik motosikletli Narkotim uygulaması gerçekleştirdi.

Yetkililer, uygulamaların aralıksız süreceğini bildirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.