pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Silah Operasyonu

12.07.2019 - 16:48, Güncelleme: 12.07.2019 - 16:48
 

Eskişehir'de Silah Operasyonu

Operasyonda 4 şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polisin düzenlediği silah operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.Operasyonda gözaltına alınan 4 zanlının evleri ve araçlarında yapılan aramalarda 4 tabanca ve bu silahlara ait şarjörler, iki tüfek, 184 fişek ve çok sayıda kartuş ele geçirildi.Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.
Operasyonda 4 şüpheli yakalandı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de polisin düzenlediği silah operasyonunda 4 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, önceden belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Operasyonda gözaltına alınan 4 zanlının evleri ve araçlarında yapılan aramalarda 4 tabanca ve bu silahlara ait şarjörler, iki tüfek, 184 fişek ve çok sayıda kartuş ele geçirildi.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.