pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Doğal Ürünler Pazarı Açılıyor

11.07.2019 - 15:03, Güncelleme: 11.07.2019 - 15:03
 

Doğal Ürünler Pazarı Açılıyor

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Harikalar Diyarı’nın yanında açılan doğal ürünler bahçesi ve pazarı hafta sonu açılıyor.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Harikalar Diyarı’nın yanında açılan doğal ürünler bahçesi ve pazarı hafta sonu açılıyor.Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, sağlıklı beslenmek isteyenler, hafta sonu alışverişlerini doğal ürünler pazarından yapabilecek.60 bin metrekare alanda kurulan pazar, 13 Temmuz'dan itibaren açık olacak.Pazarda organik tarım eğitiminden geçen 48 üreticinin tamamen doğal ve yerli olarak ürettiği ürünler bulunuyor.
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Harikalar Diyarı’nın yanında açılan doğal ürünler bahçesi ve pazarı hafta sonu açılıyor.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediyesi tarafından Anadolu Harikalar Diyarı’nın yanında açılan doğal ürünler bahçesi ve pazarı hafta sonu açılıyor.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, sağlıklı beslenmek isteyenler, hafta sonu alışverişlerini doğal ürünler pazarından yapabilecek.

60 bin metrekare alanda kurulan pazar, 13 Temmuz'dan itibaren açık olacak.

Pazarda organik tarım eğitiminden geçen 48 üreticinin tamamen doğal ve yerli olarak ürettiği ürünler bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.