pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

23. Akkoca Sultan Ali Baba Ve Pilav Şenliği

08.07.2019 - 12:38, Güncelleme: 08.07.2019 - 12:38
 

23. Akkoca Sultan Ali Baba Ve Pilav Şenliği

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 23. Akkoca Sultan Ali Baba ve Pilav Şenliği programına katıldı.Belediyeden yapılan açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 23. Akkoca Sultan Ali Baba ve Pilav Şenliği programına katıldı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Höbek Mahallesi'nde düzenlenen etkinliğin 23'üncüsü gerçekleştirildi.Çolakbayrakdar, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen etkinlikle ilgili şunları kaydetti: "Hemşehrilerimizin her zaman yanındayız. Kocasinan Belediyesi olarak ilçe sakinlerimize 7 gün 24 saat hizmet ediyoruz. Bölgemizde bulunan kırsal mahallelerimizde bu ve buna benzer etkinliklerde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Buraya gelip, büyüklerin ellerini öpen ve hayır dualarını alan kardeşlerimiz var. Bu vatan toprağında ay yıldızlı bayrağımızın gölgesi altında böyle güzellikler içinde daha nice yıllarda huzur içerisinde bir arada olmayı mevlam nasip eylesin. Etkinliği yaşatan ve emek sarf eden hemşehrilerime teşekkür ediyorum."Program sonunda vatandaşlara kavurma ve bulgur pilavı ikram edildi.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 23. Akkoca Sultan Ali Baba ve Pilav Şenliği programına katıldı.Belediyeden yapılan açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, 23. Akkoca Sultan Ali Baba ve Pilav Şenliği programına katıldı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Höbek Mahallesi'nde düzenlenen etkinliğin 23'üncüsü gerçekleştirildi.

Çolakbayrakdar, birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirilen etkinlikle ilgili şunları kaydetti:

"Hemşehrilerimizin her zaman yanındayız. Kocasinan Belediyesi olarak ilçe sakinlerimize 7 gün 24 saat hizmet ediyoruz. Bölgemizde bulunan kırsal mahallelerimizde bu ve buna benzer etkinliklerde vatandaşlarımızla buluşuyoruz. Buraya gelip, büyüklerin ellerini öpen ve hayır dualarını alan kardeşlerimiz var. Bu vatan toprağında ay yıldızlı bayrağımızın gölgesi altında böyle güzellikler içinde daha nice yıllarda huzur içerisinde bir arada olmayı mevlam nasip eylesin. Etkinliği yaşatan ve emek sarf eden hemşehrilerime teşekkür ediyorum."

Program sonunda vatandaşlara kavurma ve bulgur pilavı ikram edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.