pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

10. Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Turnuvası

08.07.2019 - 11:38, Güncelleme: 08.07.2019 - 11:38
 

10. Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Turnuvası

KAYSERİ - (AA) - Talas Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Turnuvası, müzik grubu Seksendört konseri ile başladı.Talas...

KAYSERİ - (AA) - Talas Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Turnuvası, müzik grubu Seksendört konseri ile başladı.Talas Ali Dağı Yamaç Paraşütü Mesire alanında düzenlenen etkinlikte müzik grubu Seksendört tarafından konser verildi.Çok sayıda kişinin katıldığı konser "Anlayamazsın", "Aklımı Geri Ver", "Dokunma" gibi sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, aynı zamanda Aşık Veysel'e ait "Uzun ince bir yoldayım" bestesini de sevenleri için söyledi. Grup üyelerine Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından çiçek takdim edildi.
KAYSERİ - (AA) - Talas Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Turnuvası, müzik grubu Seksendört konseri ile başladı.Talas...

KAYSERİ - (AA) - Talas Belediyesi tarafından düzenlenen 10. Uluslararası Ali Dağı Yamaç Paraşütü Turnuvası, müzik grubu Seksendört konseri ile başladı.

Talas Ali Dağı Yamaç Paraşütü Mesire alanında düzenlenen etkinlikte müzik grubu Seksendört tarafından konser verildi.

Çok sayıda kişinin katıldığı konser "Anlayamazsın", "Aklımı Geri Ver", "Dokunma" gibi sevilen şarkılarını seslendiren sanatçı, aynı zamanda Aşık Veysel'e ait "Uzun ince bir yoldayım" bestesini de sevenleri için söyledi.

Grup üyelerine Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından çiçek takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.