pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehirli Sporcu Balkan Dördüncüsü Oldu

06.07.2019 - 14:08, Güncelleme: 06.07.2019 - 14:08
 

Kırşehirli Sporcu Balkan Dördüncüsü Oldu

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli sporcu Romanya'da yapılan 49. Balkan U 20 Atletizm Şampiyonasında dördüncü oldu.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli sporcu Romanya'da yapılan 49. Balkan U 20 Atletizm Şampiyonasında dördüncü oldu.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Romanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 49. Balkan U 20 Atletizm Şampiyonası’nda 15 ülkeden 300’e yakın atlet yarıştı. Milli takım formasıyla yarışan Kırşehirli sporcu İsmail Tekbıçak, dekatlon branşında dördüncü oldu.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Tekbıçak ve antrenörü Ziya Kaya'yı tebrik etti.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli sporcu Romanya'da yapılan 49. Balkan U 20 Atletizm Şampiyonasında dördüncü oldu.Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehirli sporcu Romanya'da yapılan 49. Balkan U 20 Atletizm Şampiyonasında dördüncü oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Romanya’nın ev sahipliğinde düzenlenen 49. Balkan U 20 Atletizm Şampiyonası’nda 15 ülkeden 300’e yakın atlet yarıştı.

Milli takım formasıyla yarışan Kırşehirli sporcu İsmail Tekbıçak, dekatlon branşında dördüncü oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, Tekbıçak ve antrenörü Ziya Kaya'yı tebrik etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.