pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivasspor’un yeni sezon kamp programı belli oldu

01.07.2019 - 20:43, Güncelleme: 01.07.2019 - 20:43
 

Sivasspor’un yeni sezon kamp programı belli oldu

Demir Grup Sivasspor'un, Süper Lig'de 2019-2020 sezonu hazırlıklarına yönelik gerçekleştireceği kamp programı belli oldu.

Demir Grup Sivasspor'un, Süper Lig'de 2019-2020 sezonu hazırlıklarına yönelik gerçekleştireceği kamp programı belli oldu.Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarının birinci etabı için 5 Temmuz Cuma günü akşam Bolu'da bir otelde toplanacak ve 6 Temmuz Cumartesi günü yapacağı antrenmanla ilk çalışmasını yapacak. Bolu'da hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürecek kırmızı-beyazlı takım, 18 Temmuz'da Yeni Malatyaspor ile bir hazırlık maçı yapacak. Demir Grup Sivasspor, 19 Temmuz'da ilk etap kampını tamamlayacak.Bolu kampının ardından 2 gün izne ayrılacak olan takım, ikinci etap kamp çalışmaları için Hollanda'ya geçecek ve 22-31 Temmuz tarihleri arasında burada yeni sezon hazırlıklarına devam edecek. Kırmızı-beyazlılar, Hollanda kampında 3 de hazırlık maçı oynayacak. Hazırlık maçlarının programı Sivasspor'un resmi internet sitesinden daha sonra duyurulacak. DG Sivasspor, Hollanda kampının ardından Sivas'ta top başı yaparak hazırlıklarına burada devam edecek.
Demir Grup Sivasspor'un, Süper Lig'de 2019-2020 sezonu hazırlıklarına yönelik gerçekleştireceği kamp programı belli oldu.
Demir Grup Sivasspor'un, Süper Lig'de 2019-2020 sezonu hazırlıklarına yönelik gerçekleştireceği kamp programı belli oldu.

Kulüpten yapılan yazılı açıklamaya göre Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarının birinci etabı için 5 Temmuz Cuma günü akşam Bolu'da bir otelde toplanacak ve 6 Temmuz Cumartesi günü yapacağı antrenmanla ilk çalışmasını yapacak. Bolu'da hazırlıklarını günde çift antrenmanla sürdürecek kırmızı-beyazlı takım, 18 Temmuz'da Yeni Malatyaspor ile bir hazırlık maçı yapacak. Demir Grup Sivasspor, 19 Temmuz'da ilk etap kampını tamamlayacak.

Bolu kampının ardından 2 gün izne ayrılacak olan takım, ikinci etap kamp çalışmaları için Hollanda'ya geçecek ve 22-31 Temmuz tarihleri arasında burada yeni sezon hazırlıklarına devam edecek. Kırmızı-beyazlılar, Hollanda kampında 3 de hazırlık maçı oynayacak. Hazırlık maçlarının programı Sivasspor'un resmi internet sitesinden daha sonra duyurulacak. DG Sivasspor, Hollanda kampının ardından Sivas'ta top başı yaparak hazırlıklarına burada devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.