pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir 3. Tarım Hayvancılık Ve Teknolojileri Fuarı

24.09.2016 - 13:48, Güncelleme: 24.09.2016 - 13:48
 

Kırşehir 3. Tarım Hayvancılık Ve Teknolojileri Fuarı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir 3. Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir 3. Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'na katılan firmaların temsilcilerine teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.Belediye Kapalı Pazaryeri'nde düzenlelen fuardaki törende konuşan Ekicioğlu, İç Anadolu Bölgesi'nde Konya'dan sonra ticari hacim ve ziyaretçi bakımından en büyük tarım ve hayvancılık fuarını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.Kırşehir'in küçük ve büyükbaş hayvanı potansiyeli ve etinin kalitesinin Türkiye genelinde iyi bir yerde olduğunu ifade eden Ekicioğlu, bu potansiyelin daha iyi yerlere getirilmesi için projeler yaptıklarını belirterek, "Fuarımıza katkı veren tüm yetkilerimize teşekkür ediyorum. Bu fuarlarla şehrimizdeki hayvancılığın, uluslararası boyuta taşınacağına inanıyoruz. Hayvancılığımıza katma değer oluşturmak için 2 milyon avroluk bir proje yaptık. Üreticilerimize dünyayı gezdiriyoruz." dedi.Ekicioğlu, konuşmasının ardından fuara katılan 60 firmanın temsilcisine teşekkür belgesi verdi. Firma yetkilileri de düzenlenen fuar için Oda yöneticilerine teşekkür etti.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir 3. Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selahattin Ekicioğlu, Kırşehir 3. Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı'na katılan firmaların temsilcilerine teşekkür belgesi ile ödüllendirdi.

Belediye Kapalı Pazaryeri'nde düzenlelen fuardaki törende konuşan Ekicioğlu, İç Anadolu Bölgesi'nde Konya'dan sonra ticari hacim ve ziyaretçi bakımından en büyük tarım ve hayvancılık fuarını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Kırşehir'in küçük ve büyükbaş hayvanı potansiyeli ve etinin kalitesinin Türkiye genelinde iyi bir yerde olduğunu ifade eden Ekicioğlu, bu potansiyelin daha iyi yerlere getirilmesi için projeler yaptıklarını belirterek, "Fuarımıza katkı veren tüm yetkilerimize teşekkür ediyorum. Bu fuarlarla şehrimizdeki hayvancılığın, uluslararası boyuta taşınacağına inanıyoruz. Hayvancılığımıza katma değer oluşturmak için 2 milyon avroluk bir proje yaptık. Üreticilerimize dünyayı gezdiriyoruz." dedi.

Ekicioğlu, konuşmasının ardından fuara katılan 60 firmanın temsilcisine teşekkür belgesi verdi. Firma yetkilileri de düzenlenen fuar için Oda yöneticilerine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.