pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Ferhat Yılmaz, Çalışmaları Yerinde İnceledi

27.06.2019 - 14:58, Güncelleme: 27.06.2019 - 14:58
 

Başkan Ferhat Yılmaz, Çalışmaları Yerinde İnceledi

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ilçede devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceledi.Çalışmalar hakkında bilgi...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ilçede devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceledi.Çalışmalar hakkında bilgi alan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, makama oturmaya değil çalışmaya geldiklerini, seçimler öncesi verdikleri vaatleri de bir bir yerine getirdiklerini söyledi. Ekiplerin çalışmaları aralıksız sürdürdüğünü ifade eden Yılmaz, "İlçemizin çeşitli noktalarında kaldırım, yol, park, bahçe çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bu çalışmaları yerinde inceleyip ekiplerimizin çalışmalarını kontrol ediyoruz. Amacımız, ilçemizin daha huzurlu ve daha mutlu yaşamı için ne gerekli ise onu yerine getirmektir. Bizler belediye başkanlığı makamına oturmaya değil, halkla iç içe, sorunları yerinde görüp sorun çözüm odaklı olmak için geldik. İlçemiz hizmetin en iyisine layıktır." dedi.
YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ilçede devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceledi.Çalışmalar hakkında bilgi...

YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ilçede devam eden belediye çalışmalarını yerinde inceledi.

Çalışmalar hakkında bilgi alan Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, makama oturmaya değil çalışmaya geldiklerini, seçimler öncesi verdikleri vaatleri de bir bir yerine getirdiklerini söyledi.

Ekiplerin çalışmaları aralıksız sürdürdüğünü ifade eden Yılmaz, "İlçemizin çeşitli noktalarında kaldırım, yol, park, bahçe çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Bu çalışmaları yerinde inceleyip ekiplerimizin çalışmalarını kontrol ediyoruz. Amacımız, ilçemizin daha huzurlu ve daha mutlu yaşamı için ne gerekli ise onu yerine getirmektir. Bizler belediye başkanlığı makamına oturmaya değil, halkla iç içe, sorunları yerinde görüp sorun çözüm odaklı olmak için geldik. İlçemiz hizmetin en iyisine layıktır." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.