pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

"Modern Dönem Din Ve Dindarlık Motifleri Konferansı"

23.09.2016 - 17:58, Güncelleme: 23.09.2016 - 17:58
 

"Modern Dönem Din Ve Dindarlık Motifleri Konferansı"

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ünal: - "Modern dünyada yaşarken hoş bir seda bırakmamız, varlığımızı anlamlandırmamız adına önemli"

ÇANKIRI (AA) - Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Ünal, "Modern dünyada yaşarken hoş bir seda bırakmamız, varlığımızı anlamlandırmamız adına önemli." dediÜnal, Çankırı Belediyesi tarafından Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi'nde düzenlenen Modern Dönem Din ve Dindarlık Motifleri Konferansı'nda yaptığı konuşmada, konferansın konusunu çok önemsediğini söyledi.Modern zamanların din algısı hakkında bilgi veren Ünal, "Birey olarak kendi adımıza herhangi bir şeyi yaparken, 'Ben bunun hesabını Allah'a verebilir miyim?' diye düşünüyorsanız veya yaptıktan sonra 'yanlış yaptım' diyebiliyorsanız ne mutlu size, kendiniz ile gurur duyun. İman gücünüz halen güçlü ve diri demektir. Modern dünyada yaşarken hoş bir seda bırakmamız, varlığımızı anlamlandırmamız adına önemli." değerlendirmesinde bulundu.Allah'ın insanlar üzerindeki etkilerine değinen Ünal, "Rab'bimizin rızasını alarak onurlu bir hayat yaşamayı mı önemsiyorsunuz, kendi değerlerinizin dünyaya hakim olmasını mı istiyorsunuz, yoksa hakim birtakım güçlerin mahkumu olmak sureti ile mutlu bir hayat mı yaşamak istiyorsunuz? Gerçek mutluluk bu dünyada değil, tam tersine dünyadaki mutluluk bile ahiretle ilgili." ifadelerini kullandı.Ünal, Çankırı'da böyle bir konferans vermesine fırsat sağlayan Belediye Başkanı İrfan Dinç'e teşekkür etti.Konferansa Başkan Dinç ile İl Müftüsü Arslan Türk ve vatandaşlar katıldı.
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ünal: - "Modern dünyada yaşarken hoş bir seda bırakmamız, varlığımızı anlamlandırmamız adına önemli"

ÇANKIRI (AA) - Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Yavuz Ünal, "Modern dünyada yaşarken hoş bir seda bırakmamız, varlığımızı anlamlandırmamız adına önemli." dedi

Ünal, Çankırı Belediyesi tarafından Astarlızade Sabiha Anne Kadın Eğitim Kültür Merkezi'nde düzenlenen Modern Dönem Din ve Dindarlık Motifleri Konferansı'nda yaptığı konuşmada, konferansın konusunu çok önemsediğini söyledi.

Modern zamanların din algısı hakkında bilgi veren Ünal, "Birey olarak kendi adımıza herhangi bir şeyi yaparken, 'Ben bunun hesabını Allah'a verebilir miyim?' diye düşünüyorsanız veya yaptıktan sonra 'yanlış yaptım' diyebiliyorsanız ne mutlu size, kendiniz ile gurur duyun. İman gücünüz halen güçlü ve diri demektir. Modern dünyada yaşarken hoş bir seda bırakmamız, varlığımızı anlamlandırmamız adına önemli." değerlendirmesinde bulundu.

Allah'ın insanlar üzerindeki etkilerine değinen Ünal, "Rab'bimizin rızasını alarak onurlu bir hayat yaşamayı mı önemsiyorsunuz, kendi değerlerinizin dünyaya hakim olmasını mı istiyorsunuz, yoksa hakim birtakım güçlerin mahkumu olmak sureti ile mutlu bir hayat mı yaşamak istiyorsunuz? Gerçek mutluluk bu dünyada değil, tam tersine dünyadaki mutluluk bile ahiretle ilgili." ifadelerini kullandı.

Ünal, Çankırı'da böyle bir konferans vermesine fırsat sağlayan Belediye Başkanı İrfan Dinç'e teşekkür etti.

Konferansa Başkan Dinç ile İl Müftüsü Arslan Türk ve vatandaşlar katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.