pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çaldığı Kombileri Satan Zanlı Tutuklandı

24.06.2019 - 12:38, Güncelleme: 24.06.2019 - 12:38
 

Çaldığı Kombileri Satan Zanlı Tutuklandı

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de balkon kapılarından girdiği evlerden çaldığı kombileri 700'er lira karşılığında satan zanlı tutuklandı.İl Jandarma Komutanlığı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de balkon kapılarından girdiği evlerden çaldığı kombileri 700'er lira karşılığında satan zanlı tutuklandı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Saraycık Mahallesi'ndeki bir evden kombi çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Bu kapsamda yapılan incelemelerde, 6 ikamete daha balkon kapısından girilerek buralardan da kombi çalındığı belirlendi. Jandarma ve polis tarafından yapılan ortak çalışmalarda, şüphelinin ikinci el bir beyaz eşyacıya 12 kombiyi 700'er liradan sattığı tespit edildi.Ekipler, kimliğini belirledikleri hırsızlık zanlısı H.K'yi kent merkezindeki ikametinde gözaltına aldı.Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.Kombilerden 4'ü ekipler tarafından sahiplerine iade edildi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'de balkon kapılarından girdiği evlerden çaldığı kombileri 700'er lira karşılığında satan zanlı tutuklandı.İl Jandarma Komutanlığı...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de balkon kapılarından girdiği evlerden çaldığı kombileri 700'er lira karşılığında satan zanlı tutuklandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Saraycık Mahallesi'ndeki bir evden kombi çalındığı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Bu kapsamda yapılan incelemelerde, 6 ikamete daha balkon kapısından girilerek buralardan da kombi çalındığı belirlendi.

Jandarma ve polis tarafından yapılan ortak çalışmalarda, şüphelinin ikinci el bir beyaz eşyacıya 12 kombiyi 700'er liradan sattığı tespit edildi.

Ekipler, kimliğini belirledikleri hırsızlık zanlısı H.K'yi kent merkezindeki ikametinde gözaltına aldı.

Kayseri Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilip adliyeye sevk edilen şüpheli tutuklandı.

Kombilerden 4'ü ekipler tarafından sahiplerine iade edildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.