pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kırşehir'de İş Kazası: 1 Yaralı

23.06.2019 - 17:18, Güncelleme: 23.06.2019 - 17:18
 

Kırşehir'de İş Kazası: 1 Yaralı

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de inşaatta meydana gelen iş kazasında bir kişi ağır yaralandı.Bağbaşı Mahallesi'nde apartman inşaatında çalışan Afganistan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de inşaatta meydana gelen iş kazasında bir kişi ağır yaralandı.Bağbaşı Mahallesi'nde apartman inşaatında çalışan Afganistan uyruklu Amir Hüseyin (20), binanın 3. katında duvar kalıplarını yerleştirirken, dengesini kaybederek düştü. Çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından, Hüseyin'in ağır yaralandığı belirlendi.Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan işçinin, kafa tasında ve bacaklarında kırıklar olduğu, tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.
KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de inşaatta meydana gelen iş kazasında bir kişi ağır yaralandı.Bağbaşı Mahallesi'nde apartman inşaatında çalışan Afganistan...

KIRŞEHİR (AA) - Kırşehir'de inşaatta meydana gelen iş kazasında bir kişi ağır yaralandı.

Bağbaşı Mahallesi'nde apartman inşaatında çalışan Afganistan uyruklu Amir Hüseyin (20), binanın 3. katında duvar kalıplarını yerleştirirken, dengesini kaybederek düştü. Çevredekiler, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından, Hüseyin'in ağır yaralandığı belirlendi.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan işçinin, kafa tasında ve bacaklarında kırıklar olduğu, tedavisinin ise devam ettiği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.