pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda Sağanak

23.06.2019 - 14:23, Güncelleme: 23.06.2019 - 14:23
 

Beypazarı'nda Sağanak

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde etkili olan sağanak ekili alanlarda hasara yol açtı. Başağaç ve Fasıl-Kayabükü mahallelerinde iki gündür...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde etkili olan sağanak ekili alanlarda hasara yol açtı. Başağaç ve Fasıl-Kayabükü mahallelerinde iki gündür etkili olan yağmur sebze bahçelerine zarar verdi. Mahalle sakinlerinden Hasan Kaya, iki gündür yağmurun etkili olduğunu belirtti. Yağmurun sebze bahçelerinde hasara yol açtığını söyleyen Kaya, hasarın boyutunun yapılacak incelemeden sonra ortaya çıkacağını ifade etti.
ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde etkili olan sağanak ekili alanlarda hasara yol açtı. Başağaç ve Fasıl-Kayabükü mahallelerinde iki gündür...

ANKARA (AA) - Ankara'nın Beypazarı ilçesinde etkili olan sağanak ekili alanlarda hasara yol açtı.

Başağaç ve Fasıl-Kayabükü mahallelerinde iki gündür etkili olan yağmur sebze bahçelerine zarar verdi.

Mahalle sakinlerinden Hasan Kaya, iki gündür yağmurun etkili olduğunu belirtti.

Yağmurun sebze bahçelerinde hasara yol açtığını söyleyen Kaya, hasarın boyutunun yapılacak incelemeden sonra ortaya çıkacağını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.