pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Trabzonspor İle Konyaspor 31. Randevuda

23.09.2016 - 12:28, Güncelleme: 23.09.2016 - 12:28
 

Trabzonspor İle Konyaspor 31. Randevuda

- Geride kalan 30 lig maçında bordo-mavililerin galibiyetlerde 15-9 üstünlüğü bulunuyor

TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Atiker Konyaspor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla 31. kez karşılaşacak.İki takım arasında bugüne kadar oynanan 30 lig maçında Karadeniz temsilcisinin galibiyetlerde 15-9 üstünlüğü bulunuyor. Altı maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.Trabzonspor, söz konusu maçlarda 43 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 33 gol gördü.- Trabzon'daki maçlarTrabzon'daki 15 randevuda bordo-mavililer, 9 kez galip galip geldi, bir maçta taraflar sahadan beraberlikle ayrılırken, 5 müsabakayı da Atiker Konyaspor kazandı.Bordo-mavililer, bu maçlarda 28 gol attı, 18 gol yedi.İki takım arasındaki en farklı galibiyeti, 1991-1992 sezonunda Trabzonspor, sahasında 4-0'lık sonuçla elde etti.Rekabetteki son 3 maçta galip gelen Konyaspor, geçen sezon Trabzon'da oynanan karşılaşmayı 2-1, sahasındaki maçı da 2-0 kazanmıştı.
- Geride kalan 30 lig maçında bordo-mavililerin galibiyetlerde 15-9 üstünlüğü bulunuyor


TRABZON (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Atiker Konyaspor, yarın Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları maçla 31. kez karşılaşacak.

İki takım arasında bugüne kadar oynanan 30 lig maçında Karadeniz temsilcisinin galibiyetlerde 15-9 üstünlüğü bulunuyor. Altı maçta ise taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı.

Trabzonspor, söz konusu maçlarda 43 kez rakip fileleri havalandırırken, kalesinde 33 gol gördü.


- Trabzon'daki maçlar


Trabzon'daki 15 randevuda bordo-mavililer, 9 kez galip galip geldi, bir maçta taraflar sahadan beraberlikle ayrılırken, 5 müsabakayı da Atiker Konyaspor kazandı.

Bordo-mavililer, bu maçlarda 28 gol attı, 18 gol yedi.

İki takım arasındaki en farklı galibiyeti, 1991-1992 sezonunda Trabzonspor, sahasında 4-0'lık sonuçla elde etti.

Rekabetteki son 3 maçta galip gelen Konyaspor, geçen sezon Trabzon'da oynanan karşılaşmayı 2-1, sahasındaki maçı da 2-0 kazanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.