pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Kaybolan Çocuk İçin Çalışma Başlatıldı

22.09.2016 - 21:13, Güncelleme: 22.09.2016 - 21:13
 

Eskişehir'de Kaybolan Çocuk İçin Çalışma Başlatıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kaybolan çocuk için arama çalışması başlatıldı.Alınan bilgiye göre, Yeşiltepe Mahallesi'ndeki evlerinden bisikletiyle...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kaybolan çocuk için arama çalışması başlatıldı.Alınan bilgiye göre, Yeşiltepe Mahallesi'ndeki evlerinden bisikletiyle ayrılan ilkokul öğrencisi Mustafa Enes Doğan (10) eve gelmeyince, ailesi polise haber verdi.Ekipler, eşkal doğrultusunda arama çalışması başlattı. Bu sırada aile, Yeşiltepe Mahallesi'nden geçen sulama kanalı yanında Doğan'a ait bisikleti buldu.Olay yerine gelen polis, itfaiye ve AKUT ekipleri, Doğan'ın bulunması için bölgede arama yaptı ancak sonuç alınamadı.Sulama kanalına düşmüş olabileceği ihtimali de değerlendirilen Doğan'ı arama çalışmalarına, suyun debisinin yüksek oluşu ve olumsuz hava şartları nedeniyle sabaha kadar ara verildi.
ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kaybolan çocuk için arama çalışması başlatıldı.Alınan bilgiye göre, Yeşiltepe Mahallesi'ndeki evlerinden bisikletiyle...

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de kaybolan çocuk için arama çalışması başlatıldı.

Alınan bilgiye göre, Yeşiltepe Mahallesi'ndeki evlerinden bisikletiyle ayrılan ilkokul öğrencisi Mustafa Enes Doğan (10) eve gelmeyince, ailesi polise haber verdi.

Ekipler, eşkal doğrultusunda arama çalışması başlattı. Bu sırada aile, Yeşiltepe Mahallesi'nden geçen sulama kanalı yanında Doğan'a ait bisikleti buldu.

Olay yerine gelen polis, itfaiye ve AKUT ekipleri, Doğan'ın bulunması için bölgede arama yaptı ancak sonuç alınamadı.

Sulama kanalına düşmüş olabileceği ihtimali de değerlendirilen Doğan'ı arama çalışmalarına, suyun debisinin yüksek oluşu ve olumsuz hava şartları nedeniyle sabaha kadar ara verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.