pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Okullarda Karne Heyecanı

14.06.2019 - 16:03, Güncelleme: 14.06.2019 - 16:03
 

Okullarda Karne Heyecanı

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde öğrenciler karnelerini aldı.Şehit Murat Sıtkı İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine Belediye...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde öğrenciler karnelerini aldı.Şehit Murat Sıtkı İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, okul müdürleri ve veliler katıldı.Öğrencilere tavsiyelerde bulunan ve onlarla yakından ilgilenen Türkyılmaz, öğrencilere karnelerini verdi.Türkyılmaz, derece giren öğrencilere ödüllerini de vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.
KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde öğrenciler karnelerini aldı.Şehit Murat Sıtkı İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine Belediye...

KIRIKKALE (AA) - Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde öğrenciler karnelerini aldı.

Şehit Murat Sıtkı İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine Belediye Başkanı Osman Türkyılmaz, okul müdürleri ve veliler katıldı.

Öğrencilere tavsiyelerde bulunan ve onlarla yakından ilgilenen Türkyılmaz, öğrencilere karnelerini verdi.

Türkyılmaz, derece giren öğrencilere ödüllerini de vererek, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.