pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Büyükşehir Yaz Okulları Açılıyor

12.06.2019 - 13:33, Güncelleme: 12.06.2019 - 13:33
 

Büyükşehir Yaz Okulları Açılıyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Spor AŞ yaz okulları açılacağı bildirildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Spor AŞ yaz okulları açılacağı bildirildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin en büyük spor okullarından yaz spor okulları 17 Haziran'da açılacak. 14 branş, 18 tesis ve on binlerce öğrencinin faydalanacağı okulların kayıtları online olarak yapılabilecek.Çocuklara spor yapma ve bir spor branşından kendilerini geliştirme şansı tanıyan kurslar 18 tesiste hizmet verecek. Yaz okullarına 4-15 yaş arası tüm çocuklar katılabilecek.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Spor AŞ yaz okulları açılacağı bildirildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Spor AŞ yaz okulları açılacağı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin en büyük spor okullarından yaz spor okulları 17 Haziran'da açılacak.

14 branş, 18 tesis ve on binlerce öğrencinin faydalanacağı okulların kayıtları online olarak yapılabilecek.

Çocuklara spor yapma ve bir spor branşından kendilerini geliştirme şansı tanıyan kurslar 18 tesiste hizmet verecek.

Yaz okullarına 4-15 yaş arası tüm çocuklar katılabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.