pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Konservatuvar Kayıtları Başladı

11.06.2019 - 11:33, Güncelleme: 11.06.2019 - 11:33
 

Konservatuvar Kayıtları Başladı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından gerçekleştirilecek olan yaz kursları için kayıtların başladığı bildirildi....

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından gerçekleştirilecek olan yaz kursları için kayıtların başladığı bildirildi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, konservatuvar yaz döneminde 9-15 yaş grubu ile 16 yaş üstü yetişkin gruplara kurslar verecek.Haftada 3 gün yapılacak olan kurslarda 9-15 yaş grubu için gitar, keman, bağlama, yan flüt, resim, bateri, ney ve piyano sınıfları yer alacak. Öte yandan 11 Temmuz'da başlayacak olan kurslar 27 Ağustos'ta sona erecek.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından gerçekleştirilecek olan yaz kursları için kayıtların başladığı bildirildi....

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediyesi Konservatuvarı tarafından gerçekleştirilecek olan yaz kursları için kayıtların başladığı bildirildi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, konservatuvar yaz döneminde 9-15 yaş grubu ile 16 yaş üstü yetişkin gruplara kurslar verecek.

Haftada 3 gün yapılacak olan kurslarda 9-15 yaş grubu için gitar, keman, bağlama, yan flüt, resim, bateri, ney ve piyano sınıfları yer alacak.

Öte yandan 11 Temmuz'da başlayacak olan kurslar 27 Ağustos'ta sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.