pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sivas'ta Kurşunlama

11.06.2019 - 01:48, Güncelleme: 11.06.2019 - 01:48
 

Sivas'ta Kurşunlama

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir evi kurşunladığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Gültepe Mahallesi Asmalı Sokak'ta bulunan İbrahim...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir evi kurşunladığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Gültepe Mahallesi Asmalı Sokak'ta bulunan İbrahim Çoban'a ait eve akşam saatlerinde Y.E. tarafından ateş açıldı.Y.E'nin kullandığı 38 LH 237 plakalı otomobilin peşine düşen polis ekipleri, kısa süren kovalamacanın ardından aracı Toptancılar kavşağında durdurdu.Araç sürücüsü Y.E. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken araçta yapılan aramada 6 adet tüfek, 1 kurusıkı tabanca ve bol miktarda fişek ile 6 adet bıçak ele geçirildi. Araç, Sivas İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ta bir evi kurşunladığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.Alınan bilgiye göre, Gültepe Mahallesi Asmalı Sokak'ta bulunan İbrahim...

SİVAS (AA) - Sivas'ta bir evi kurşunladığı iddiasıyla bir kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Gültepe Mahallesi Asmalı Sokak'ta bulunan İbrahim Çoban'a ait eve akşam saatlerinde Y.E. tarafından ateş açıldı.

Y.E'nin kullandığı 38 LH 237 plakalı otomobilin peşine düşen polis ekipleri, kısa süren kovalamacanın ardından aracı Toptancılar kavşağında durdurdu.

Araç sürücüsü Y.E. polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken araçta yapılan aramada 6 adet tüfek, 1 kurusıkı tabanca ve bol miktarda fişek ile 6 adet bıçak ele geçirildi.

Araç, Sivas İl Emniyet Müdürlüğü bahçesine çekildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.