pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Eskişehir'de Sağanak Yağış

10.06.2019 - 09:48, Güncelleme: 10.06.2019 - 09:48
 

Eskişehir'de Sağanak Yağış

Çadırları sular altında kalan geçici tarım işçilerine Türk Kızılay tarafından battaniye ve kuru gıda dağıtıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de etkili olan sağanak yaşamı olumsuz etkiledi.Merkez Odunpazarı ilçesi Yahnikapan Mahallesi'nde şiddetli yağış nedeniyle dere yatağının taşması sonucu geçici tarım işçilerinin barındığı çadırları su bastı. İhbar üzerine olay yerine Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Türk Kızılay Eskişehir Şubesi ekipleri sevk edildi. Ekipler, çadırları sular altında kalan işçilere gıda ve battaniye yardımında bulundu.
Çadırları sular altında kalan geçici tarım işçilerine Türk Kızılay tarafından battaniye ve kuru gıda dağıtıldı

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de etkili olan sağanak yaşamı olumsuz etkiledi.

Merkez Odunpazarı ilçesi Yahnikapan Mahallesi'nde şiddetli yağış nedeniyle dere yatağının taşması sonucu geçici tarım işçilerinin barındığı çadırları su bastı.

İhbar üzerine olay yerine Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) ile Türk Kızılay Eskişehir Şubesi ekipleri sevk edildi.

Ekipler, çadırları sular altında kalan işçilere gıda ve battaniye yardımında bulundu.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.