pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Niğde'de Tarlada Erkek Cesedi Bulundu

08.06.2019 - 16:23, Güncelleme: 08.06.2019 - 16:23
 

Niğde'de Tarlada Erkek Cesedi Bulundu

NİĞDE (AA) - Niğde'de, köy yolundaki tarlada erkek cesedi bulundu.Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Hançerli köyü yolunun 8. kilometresinde tarlada...

NİĞDE (AA) - Niğde'de, köy yolundaki tarlada erkek cesedi bulundu.Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Hançerli köyü yolunun 8. kilometresinde tarlada bir kişinin yerde hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, Kemal Özkaya (69) olduğu belirlenen kişinin öldüğünü tespit etti.Ceset, kesin ölüm nedeninin saptanması için otopsi yapılmak üzere Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
NİĞDE (AA) - Niğde'de, köy yolundaki tarlada erkek cesedi bulundu.Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Hançerli köyü yolunun 8. kilometresinde tarlada...

NİĞDE (AA) - Niğde'de, köy yolundaki tarlada erkek cesedi bulundu.

Edinilen bilgiye göre, merkeze bağlı Hançerli köyü yolunun 8. kilometresinde tarlada bir kişinin yerde hareketsiz yattığını gören vatandaşlar, durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, Kemal Özkaya (69) olduğu belirlenen kişinin öldüğünü tespit etti.

Ceset, kesin ölüm nedeninin saptanması için otopsi yapılmak üzere Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.