pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Turhal Şeker Fabrikası'nın Kayseri Şeker'e Katılışının Birinci Yılı

08.06.2019 - 15:28, Güncelleme: 08.06.2019 - 15:28
 

Turhal Şeker Fabrikası'nın Kayseri Şeker'e Katılışının Birinci Yılı

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Turhal Şeker Fabrikası'nın Kayseri Şeker’in bünyesine katılışının...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Turhal Şeker Fabrikası'nın Kayseri Şeker’in bünyesine katılışının birinci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı. Akay, mesajında, Turhal Şeker Fabrikası'nın özelleştirmenin yüz akı olmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, daha nice insanlara ekmek kapısı olmaya devam etmesi temennisinde bulundu. Başkan Akay, desteklerinden dolayı Tokat Valisi Ozan Balcı, kaymakam ve belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile taşıyıcı kooperatiflere teşekkür etti.Turhal Şeker Fabrikası Müdürü Hulusi Yüksel de 7 Haziran 2018'den bu güne kadar Turhal Şeker Fabrikası'ndaki başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Turhal Şeker Fabrikası'nın Kayseri Şeker’in bünyesine katılışının...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, Turhal Şeker Fabrikası'nın Kayseri Şeker’in bünyesine katılışının birinci yılı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Akay, mesajında, Turhal Şeker Fabrikası'nın özelleştirmenin yüz akı olmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, daha nice insanlara ekmek kapısı olmaya devam etmesi temennisinde bulundu.

Başkan Akay, desteklerinden dolayı Tokat Valisi Ozan Balcı, kaymakam ve belediye başkanları, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile taşıyıcı kooperatiflere teşekkür etti.

Turhal Şeker Fabrikası Müdürü Hulusi Yüksel de 7 Haziran 2018'den bu güne kadar Turhal Şeker Fabrikası'ndaki başarıda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.