pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Vatandaşlar Acıgöl'de Çevre Temizliği Yaptı

07.06.2019 - 14:13, Güncelleme: 07.06.2019 - 14:13
 

Vatandaşlar Acıgöl'de Çevre Temizliği Yaptı

KONYA (AA) - Karapınar'da vatandaşlar Acıgöl’de çevre temizliği yaptı.Karapınar ilçesinde bulunan Acıgöl, yaz mevsiminde ziyaretçi akınına uğruyor.Göle...

KONYA (AA) - Karapınar'da vatandaşlar Acıgöl’de çevre temizliği yaptı.Karapınar ilçesinde bulunan Acıgöl, yaz mevsiminde ziyaretçi akınına uğruyor.Göle yüzmeyen gelenler göl kenarına bırakılan atıklar karşısında büyük tepki gösteriyor.Göle gelen ziyaretçiler farkındalık yaratmak ve vatandaşları bilinçlendirmek adına sahil bölümünde çevre temizliği yaptı.Acıgöl kenarına bırakılan içecek, yiyecek atıkları ve poşetleri toplayan vatandaşlar, gölün temiz bırakılmasını istedi.Vatandaşlar, ”Toplumun ortak kullandığı yerleri kirletmemeliyiz. Evimizi nasıl temiz kullanıyorsak, bu yerlerde de aynı hassasiyeti göstermeliyiz.” dedi.
KONYA (AA) - Karapınar'da vatandaşlar Acıgöl’de çevre temizliği yaptı.Karapınar ilçesinde bulunan Acıgöl, yaz mevsiminde ziyaretçi akınına uğruyor.Göle...

KONYA (AA) - Karapınar'da vatandaşlar Acıgöl’de çevre temizliği yaptı.

Karapınar ilçesinde bulunan Acıgöl, yaz mevsiminde ziyaretçi akınına uğruyor.

Göle yüzmeyen gelenler göl kenarına bırakılan atıklar karşısında büyük tepki gösteriyor.

Göle gelen ziyaretçiler farkındalık yaratmak ve vatandaşları bilinçlendirmek adına sahil bölümünde çevre temizliği yaptı.

Acıgöl kenarına bırakılan içecek, yiyecek atıkları ve poşetleri toplayan vatandaşlar, gölün temiz bırakılmasını istedi.

Vatandaşlar, ”Toplumun ortak kullandığı yerleri kirletmemeliyiz. Evimizi nasıl temiz kullanıyorsak, bu yerlerde de aynı hassasiyeti göstermeliyiz.” dedi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.