pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Acıgöl'de Bayram Yoğunluğu

06.06.2019 - 15:53, Güncelleme: 06.06.2019 - 15:53
 

Acıgöl'de Bayram Yoğunluğu

KONYA (AA) - Ramazan Bayramında vatandaşlar Acıgöl'e ilgi gösterdi.Gölde vakit geçirmenin keyfini yaşayan yerli ve yabancı turistler, gün batımını bekledi...

KONYA (AA) - Ramazan Bayramında vatandaşlar Acıgöl'e ilgi gösterdi.Gölde vakit geçirmenin keyfini yaşayan yerli ve yabancı turistler, gün batımını bekledi ve fotoğraf çektirdi.Yüzmenin zevkini çıkaran ziyaretçiler sal ile göl içerisinde gezinti yaptı. Göle girenler, güneşli havanın keyfini de yaşadı. Göl sularında yüzenler, sudan çıktıklarında uzun süre güneşlenme fırsatı buldu.Ziyaretçiler gün boyu gölün tadını çıkardı.
KONYA (AA) - Ramazan Bayramında vatandaşlar Acıgöl'e ilgi gösterdi.Gölde vakit geçirmenin keyfini yaşayan yerli ve yabancı turistler, gün batımını bekledi...

KONYA (AA) - Ramazan Bayramında vatandaşlar Acıgöl'e ilgi gösterdi.

Gölde vakit geçirmenin keyfini yaşayan yerli ve yabancı turistler, gün batımını bekledi ve fotoğraf çektirdi.

Yüzmenin zevkini çıkaran ziyaretçiler sal ile göl içerisinde gezinti yaptı.

Göle girenler, güneşli havanın keyfini de yaşadı. Göl sularında yüzenler, sudan çıktıklarında uzun süre güneşlenme fırsatı buldu.

Ziyaretçiler gün boyu gölün tadını çıkardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.