pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

04.06.2019 - 14:28, Güncelleme: 04.06.2019 - 14:28
 

Ramazan Bayramı Kutlanıyor

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Belediyede düzenlenen programda, Belediye Başkanı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Belediyede düzenlenen programda, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, vatandaşların bayramını kutladı.Bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Yüksel, şunları kaydetti:"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif'in sonunda yeni bir bayrama daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Allah bu bayramı bizlere hayırlı eylesin. Kardeşliğimiz artsın, sofralarımız bereketlensin. Vatanımız ve milletimiz için canlarını veren şehitlerimizi Allah rahmet eylesin, gazilerimize şifalar versin. Bu duygu ve düşünceler ile Ramazan Bayramı'nızı kutluyorum."
SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Belediyede düzenlenen programda, Belediye Başkanı...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Suşehri ilçesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi.

Belediyede düzenlenen programda, Belediye Başkanı Fazlı Yüksel, vatandaşların bayramını kutladı.

Bir Ramazan Bayramı'na daha kavuşmanın mutluluğu içerisinde olduklarını belirten Yüksel, şunları kaydetti:

"Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerif'in sonunda yeni bir bayrama daha kavuşmanın sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Allah bu bayramı bizlere hayırlı eylesin. Kardeşliğimiz artsın, sofralarımız bereketlensin. Vatanımız ve milletimiz için canlarını veren şehitlerimizi Allah rahmet eylesin, gazilerimize şifalar versin. Bu duygu ve düşünceler ile Ramazan Bayramı'nızı kutluyorum."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.