pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı Bayramda Ziyaretçilerini Bekliyor

03.06.2019 - 15:53, Güncelleme: 03.06.2019 - 15:53
 

Beypazarı Bayramda Ziyaretçilerini Bekliyor

ANKARA(AA) - Ankara'nın doğal güzellikleri ve tarihi yapılarıyla ön plana çıkan Beypazarı ilçesi, Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçilerini bekliyor....

ANKARA(AA) - Ankara'nın doğal güzellikleri ve tarihi yapılarıyla ön plana çıkan Beypazarı ilçesi, Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçilerini bekliyor. Ankara'ya yaklaşık 90 kilometre uzaklıkta bulunan Beypazarı, tarihi evleri ve el sanatlarıyla son yıllarda büyük ilgi görüyor. Beypazarı'nı ziyaret edenler, restoran olarak düzenlenen tarihi konaklarda ilçenin yöresel kuru yaprak sarması, 80 kat baklavası, güveci ve havucunun tadına bakabilir. Beypazarı'nın, Karagöl mesire alanı, Eğriova ve Benli yaylaları, doğayla baş başa kalmak isteyenler için alternatif oluşturuyor.
ANKARA(AA) - Ankara'nın doğal güzellikleri ve tarihi yapılarıyla ön plana çıkan Beypazarı ilçesi, Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçilerini bekliyor....

ANKARA(AA) - Ankara'nın doğal güzellikleri ve tarihi yapılarıyla ön plana çıkan Beypazarı ilçesi, Ramazan Bayramı tatilinde ziyaretçilerini bekliyor.

Ankara'ya yaklaşık 90 kilometre uzaklıkta bulunan Beypazarı, tarihi evleri ve el sanatlarıyla son yıllarda büyük ilgi görüyor.

Beypazarı'nı ziyaret edenler, restoran olarak düzenlenen tarihi konaklarda ilçenin yöresel kuru yaprak sarması, 80 kat baklavası, güveci ve havucunun tadına bakabilir.

Beypazarı'nın, Karagöl mesire alanı, Eğriova ve Benli yaylaları, doğayla baş başa kalmak isteyenler için alternatif oluşturuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.