pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Ramazan Bayramı'na Doğru

02.06.2019 - 13:18, Güncelleme: 02.06.2019 - 13:18
 

Ramazan Bayramı'na Doğru

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Günaydın, mesajında dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Günaydın, mesajında dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en yüksek düzeyde yaşandığı ramazan ayını idrak ettiklerini belirtti.Bu günlerde dargınlıkların bir kenara bırakılması gerektiğini aktaran Günaydın, şunları kaydetti:"Kayserimiz sevinçte, tasada tek vücut olabilen, kardeşçe ve hoşgörüyle yaşayabilen bir toplumdur. Huzur içerisinde geçirdiğimiz ramazan ayından sonra bayramını da aynı şekilde huzur içerisinde geçirmeniz için her türlü tedbir alınmıştır. Emniyet ve jandarma teşkilatımız, sağlık, itfaiye ve zabıta ekiplerimiz ile diğer ilgililer her zaman olduğu gibi bayram süresinde de görevlerinin başında, sizlerin hizmetinde olacaklardır. Bayram ziyaretleri münasebetiyle yola çıkacak olan vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyarak gidecekleri yerlere sağlıkla ulaşmalarını, sevdikleri ile birlikte huzurlu bayram geçirmelerini temenni ederim. Bu vesile ile tüm şehit ailelerimizin, gazilerimizin, Kayserili hemşehrilerimin, ilimizde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımın ve basın mensuplarımızın aile ve yakınlarının mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, sevgi ve saygılar sunarım."
KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Günaydın, mesajında dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Valisi Şehmus Günaydın, Ramazan Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Günaydın, mesajında dostluğun, barışın, birlik ve beraberlik anlayışının en yüksek düzeyde yaşandığı ramazan ayını idrak ettiklerini belirtti.

Bu günlerde dargınlıkların bir kenara bırakılması gerektiğini aktaran Günaydın, şunları kaydetti:

"Kayserimiz sevinçte, tasada tek vücut olabilen, kardeşçe ve hoşgörüyle yaşayabilen bir toplumdur. Huzur içerisinde geçirdiğimiz ramazan ayından sonra bayramını da aynı şekilde huzur içerisinde geçirmeniz için her türlü tedbir alınmıştır. Emniyet ve jandarma teşkilatımız, sağlık, itfaiye ve zabıta ekiplerimiz ile diğer ilgililer her zaman olduğu gibi bayram süresinde de görevlerinin başında, sizlerin hizmetinde olacaklardır. Bayram ziyaretleri münasebetiyle yola çıkacak olan vatandaşlarımızın trafik kurallarına uyarak gidecekleri yerlere sağlıkla ulaşmalarını, sevdikleri ile birlikte huzurlu bayram geçirmelerini temenni ederim. Bu vesile ile tüm şehit ailelerimizin, gazilerimizin, Kayserili hemşehrilerimin, ilimizde görev yapan tüm çalışma arkadaşlarımın ve basın mensuplarımızın aile ve yakınlarının mübarek Ramazan Bayramını tebrik eder, sevgi ve saygılar sunarım."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.