pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Sahabiye'de Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

31.05.2019 - 15:23, Güncelleme: 31.05.2019 - 15:23
 

Sahabiye'de Kentsel Dönüşüm Çalışmaları

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi şantiye alanında incelemede bulundu.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi şantiye alanında incelemede bulundu.Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi alanına giderek çalışmaların son durumunu yerinde gördü.İlgililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Büyükkılıç, "Bayramdan sonra daha yüksek bir tempoyla çalışmalar sürecek. Hak sahiplerine konut ve iş yerlerini zamanında vereceğiz. Böylesine prestijli bir proje şehrimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin inşaatları devam eden birinci etabında 622 daire ve 55 iş yeri ile 39 bin metrekare büyüklüğünde iki katlı otopark bulunuyor.
KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi şantiye alanında incelemede bulundu.Büyükşehir...

KAYSERİ (AA) - Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi şantiye alanında incelemede bulundu.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm projesi alanına giderek çalışmaların son durumunu yerinde gördü.

İlgililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Büyükkılıç, "Bayramdan sonra daha yüksek bir tempoyla çalışmalar sürecek. Hak sahiplerine konut ve iş yerlerini zamanında vereceğiz. Böylesine prestijli bir proje şehrimize hayırlı olsun." ifadelerini kullandı.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin inşaatları devam eden birinci etabında 622 daire ve 55 iş yeri ile 39 bin metrekare büyüklüğünde iki katlı otopark bulunuyor.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.