pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonu

31.05.2019 - 13:53, Güncelleme: 31.05.2019 - 13:53
 

Kayseri'de Uyuşturucu Operasyonu

KAYSERİ (AA) - Kentte uyuşturucu madde kullananlara ve satanlara yönelik yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik...

KAYSERİ (AA) - Kentte uyuşturucu madde kullananlara ve satanlara yönelik yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan A.G, H.S, M.K, A.A ile O.B'yi yakaladı.Şüphelilerin üst ve araçlarında yapılan aramada 65 gram metamfetamin ele geçirildi. 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.Öte yandan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, narkotik konusundan aranan ve kesinleşmiş 8 yıl hapis cezası bulunan Adem Ç. ile kesinleşmiş 3 yıl 22 gün hapis cezası olan Hunat S'yi gözaltına aldı. Şahıslar, gerekli işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.
KAYSERİ (AA) - Kentte uyuşturucu madde kullananlara ve satanlara yönelik yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik...

KAYSERİ (AA) - Kentte uyuşturucu madde kullananlara ve satanlara yönelik yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde kullanan ve ticaretini yapan A.G, H.S, M.K, A.A ile O.B'yi yakaladı.

Şüphelilerin üst ve araçlarında yapılan aramada 65 gram metamfetamin ele geçirildi. 5 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Öte yandan Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, narkotik konusundan aranan ve kesinleşmiş 8 yıl hapis cezası bulunan Adem Ç. ile kesinleşmiş 3 yıl 22 gün hapis cezası olan Hunat S'yi gözaltına aldı.

Şahıslar, gerekli işlemlerin ardından cezaevine teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.