pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Altınyıldız Classics'ten Ütü Gerektirmeyen Gömlek

Spor 31.05.2019 - 11:43, Güncelleme: 31.05.2019 - 11:43
 

Altınyıldız Classics'ten Ütü Gerektirmeyen Gömlek

Non-Iron gömlekler, Altınyıldız Classics müşterilerini ütü derdinden kurtarıyor

İSTANBUL (AA) - Altınyıldız Classics, yıkandıktan sonra ütü gerektirmeyen gömlekler ile moda ve teknolojiyi buluşturuyor. Altınyıldız Classics açıklamasına göre, Altınyıldız Classics'in doğadan ilham alarak geliştirdiği teknolojilerden biri olan Non-Iron gömlekler, özel dokunmuş kumaşları ve özel dikim tekniği sayesinde yıkama sonrası askıda kurutulduğunda ütü gerektirmiyor. Güne ütü derdi olmadan başlamayı sağlayan gömlekler, gün boyu tazelenmiş ve yeni giyilmiş görüntüsünü koruyor. Renk alternatifleri ve birbirinden şık modelleriyle vücut ile uyum sağlayan gömlekler, Altınyıldız Classics mağazalarında ve "altinyildiz.com.tr'de" müşterileri bekliyor.
Non-Iron gömlekler, Altınyıldız Classics müşterilerini ütü derdinden kurtarıyor

İSTANBUL (AA) - Altınyıldız Classics, yıkandıktan sonra ütü gerektirmeyen gömlekler ile moda ve teknolojiyi buluşturuyor.

Altınyıldız Classics açıklamasına göre, Altınyıldız Classics'in doğadan ilham alarak geliştirdiği teknolojilerden biri olan Non-Iron gömlekler, özel dokunmuş kumaşları ve özel dikim tekniği sayesinde yıkama sonrası askıda kurutulduğunda ütü gerektirmiyor.

Güne ütü derdi olmadan başlamayı sağlayan gömlekler, gün boyu tazelenmiş ve yeni giyilmiş görüntüsünü koruyor.

Renk alternatifleri ve birbirinden şık modelleriyle vücut ile uyum sağlayan gömlekler, Altınyıldız Classics mağazalarında ve "altinyildiz.com.tr'de" müşterileri bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.