pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Başkan Büyükkılıç, Hürriyet Mahallesi'nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

31.05.2019 - 11:13, Güncelleme: 31.05.2019 - 11:13
 

Başkan Büyükkılıç, Hürriyet Mahallesi'nde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesinden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Hürriyet Mahallesi'ndeki Meydan Camisi'nde teravih namazını kılan Büyükkılıç daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi. Burada yaptığı konuşmada tüm vatandaşların Kadir Gecesi’ni tebrik eden Büyükkılıç, "Ramazan ayının son günlerinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim Kadir Gecesi’nin kadrini ve kıymetini bilenlerden eylesin ve huzur içerisinde birliğimizi ve beraberliğimizi perçinleştirecek şekilde bayramlara eriştirsin." diye konuştu. Başkan Büyükkılıç, Türkiye'nin üzerine oynanan oyunların bitmediğini, bu oyunların birlik ve beraberlik içinde bertaraf edilebileceğini vurgulayarak "Pençe Harekatı sırasında şehit düşen askerlerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.
KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesinden...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Hürriyet Mahallesi'ndeki Meydan Camisi'nde teravih namazını kılan Büyükkılıç daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi.

Burada yaptığı konuşmada tüm vatandaşların Kadir Gecesi’ni tebrik eden Büyükkılıç, "Ramazan ayının son günlerinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne ulaşmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim Kadir Gecesi’nin kadrini ve kıymetini bilenlerden eylesin ve huzur içerisinde birliğimizi ve beraberliğimizi perçinleştirecek şekilde bayramlara eriştirsin." diye konuştu.

Başkan Büyükkılıç, Türkiye'nin üzerine oynanan oyunların bitmediğini, bu oyunların birlik ve beraberlik içinde bertaraf edilebileceğini vurgulayarak "Pençe Harekatı sırasında şehit düşen askerlerimize ve tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum." ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.