pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Kocasinan Belediyesinde İkramiye Sevinci

31.05.2019 - 11:08, Güncelleme: 31.05.2019 - 11:08
 

Kocasinan Belediyesinde İkramiye Sevinci

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, çalışanların ikramiye ödemelerini Ramazan Bayramı öncesinde yaptı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, çalışanların ikramiye ödemelerini Ramazan Bayramı öncesinde yaptı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye çalışanları ikramiye ödemelerinin bayram öncesi yapılmasını sevinçle karşıladı.Kocasinan Belediyesi’nin işçi dostu bir belediye olduğunu vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Daha bayram gelmeden işçilerimize erken bayramı yaşatmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sayede çalışan personelimizin yüzlerini güldürmüş oluyoruz. Bizler çalışanlarımızı bu memlekete hizmet edenler olarak gördüğümüz için onların haklarını en iyi şekilde koruyoruz. Böylelikle onlar da bu memlekete daha iyi hizmet edebiliyorlar." ifadelerini kullandı.Çolakbayrakdar, 'Çalışanların hakkını alın teri kurumadan önce ödeyin' öğretisi ile çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, çalışanların ikramiye ödemelerini Ramazan Bayramı öncesinde yaptı.Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi, çalışanların ikramiye ödemelerini Ramazan Bayramı öncesinde yaptı.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, belediye çalışanları ikramiye ödemelerinin bayram öncesi yapılmasını sevinçle karşıladı.

Kocasinan Belediyesi’nin işçi dostu bir belediye olduğunu vurgulayan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, "Daha bayram gelmeden işçilerimize erken bayramı yaşatmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu sayede çalışan personelimizin yüzlerini güldürmüş oluyoruz. Bizler çalışanlarımızı bu memlekete hizmet edenler olarak gördüğümüz için onların haklarını en iyi şekilde koruyoruz. Böylelikle onlar da bu memlekete daha iyi hizmet edebiliyorlar." ifadelerini kullandı.

Çolakbayrakdar, 'Çalışanların hakkını alın teri kurumadan önce ödeyin' öğretisi ile çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.