pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Çedaş Bayramda Kesintisiz Enerji İçin Sahada Olacak

30.05.2019 - 15:53, Güncelleme: 30.05.2019 - 15:53
 

Çedaş Bayramda Kesintisiz Enerji İçin Sahada Olacak

SİVAS (AA) - Sivas, Tokat ve Yozgat'ta 980 bin aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ), Ramazan Bayramı'nda kesintisiz...

SİVAS (AA) - Sivas, Tokat ve Yozgat'ta 980 bin aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ), Ramazan Bayramı'nda kesintisiz enerji için 3 il genelinde tüm tedbirlerini aldı. ÇEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, bu yıl 4-6 Haziran tarihlerinde kutlanacak Ramazan Bayramı süresince yatırım kaynaklı planlı kesintileri iptal eden ÇEDAŞ, 470 personelden oluşan 152 ekibi olası arızalara anında müdahale için bayramda sahada görevlendirdi. Ramazan Bayramı öncesinde tüketicilerinin elektrik dağıtım hizmetinde herhangi bir sorun yaşamaması için ekipman ve personel planlamasını yaparak tüm tedbirlerini alan ÇEDAŞ, önemli stratejik merkezlerin bakımını tamamladı. Bayram boyunca 3 dönemli vardiya sistemi doğrultusunda planlama yapıldı, 78 arazi taşıtı ve 35 sepetli araç her an kullanılmaya hazır halde sahaya yerleştirildi. Sorumluluk bölgesindeki 3 il, 40 ilçe, 55 beldeki 980 bin abonesinin bayramda enerjisiz kalmaması için tüm hazırlıklarını tamamlayan şirket, teknolojiye yaptığı yatırımlarla arıza ve kesintilere uzaktan müdahale edebilecek. Genel Müdürlük binasında bulunan SCADA (Uzaktan Kontrol ve Kumanda) Merkezi’ndeki teknoloji sayesinde şebekeyi online olarak takip ederek arıza ve kesinti yaşanan bölgelere 5 dakikadan daha az gibi bir sürede müdahale için ÇEDAŞ, bayram süresince 190 dağıtım merkezini de SCADA ile izleyecek. Açıklamada görüşlerine yer verilen ÇEDAŞ Genel Müdürü Niyazi Kıvılcım, ramazan ayı öncesinde görev bölgelerinde geniş çaplı bir bakım ve onarım çalışması başlattıklarını belirtti. Tüm arıza giderim-bakım personelinin her an 186 Çağrı Merkezi’nden gelen ihbarlara uygun harekete geçebilecek şekilde organize edildiğini aktaran Kıvılcım, şunları kaydetti:"Kaliteli, kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik enerjisini tüketicilerimize sunmak amacıyla yenilikçi, dinamik ve müşteri memnuniyetini artırıcı uygulamaları ön planda tutarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ramazan Bayramı'nda da tüketicilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için tedbirlerimizi aldık. Olası arızalara derhal müdahale edilecek. Tüketicilerimiz bayram boyunca elektrik ile ilgili herhangi bir sorun yaşadığında Alo 186 Çağrı Merkezimize, 0 552 186 0 186 numaralı WhatsApp İhbar Hattımıza ve www.cedas.com.tr kurumsal web sitemize 7/24 bildirimde bulunabilirler."
SİVAS (AA) - Sivas, Tokat ve Yozgat'ta 980 bin aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ), Ramazan Bayramı'nda kesintisiz...

SİVAS (AA) - Sivas, Tokat ve Yozgat'ta 980 bin aboneye elektrik dağıtım hizmeti veren Çamlıbel Elektrik Dağıtım AŞ (ÇEDAŞ), Ramazan Bayramı'nda kesintisiz enerji için 3 il genelinde tüm tedbirlerini aldı.

ÇEDAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, bu yıl 4-6 Haziran tarihlerinde kutlanacak Ramazan Bayramı süresince yatırım kaynaklı planlı kesintileri iptal eden ÇEDAŞ, 470 personelden oluşan 152 ekibi olası arızalara anında müdahale için bayramda sahada görevlendirdi.

Ramazan Bayramı öncesinde tüketicilerinin elektrik dağıtım hizmetinde herhangi bir sorun yaşamaması için ekipman ve personel planlamasını yaparak tüm tedbirlerini alan ÇEDAŞ, önemli stratejik merkezlerin bakımını tamamladı. Bayram boyunca 3 dönemli vardiya sistemi doğrultusunda planlama yapıldı, 78 arazi taşıtı ve 35 sepetli araç her an kullanılmaya hazır halde sahaya yerleştirildi.

Sorumluluk bölgesindeki 3 il, 40 ilçe, 55 beldeki 980 bin abonesinin bayramda enerjisiz kalmaması için tüm hazırlıklarını tamamlayan şirket, teknolojiye yaptığı yatırımlarla arıza ve kesintilere uzaktan müdahale edebilecek. Genel Müdürlük binasında bulunan SCADA (Uzaktan Kontrol ve Kumanda) Merkezi’ndeki teknoloji sayesinde şebekeyi online olarak takip ederek arıza ve kesinti yaşanan bölgelere 5 dakikadan daha az gibi bir sürede müdahale için ÇEDAŞ, bayram süresince 190 dağıtım merkezini de SCADA ile izleyecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen ÇEDAŞ Genel Müdürü Niyazi Kıvılcım, ramazan ayı öncesinde görev bölgelerinde geniş çaplı bir bakım ve onarım çalışması başlattıklarını belirtti. Tüm arıza giderim-bakım personelinin her an 186 Çağrı Merkezi’nden gelen ihbarlara uygun harekete geçebilecek şekilde organize edildiğini aktaran Kıvılcım, şunları kaydetti:

"Kaliteli, kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik enerjisini tüketicilerimize sunmak amacıyla yenilikçi, dinamik ve müşteri memnuniyetini artırıcı uygulamaları ön planda tutarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Ramazan Bayramı'nda da tüketicilerimizin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması için tedbirlerimizi aldık. Olası arızalara derhal müdahale edilecek. Tüketicilerimiz bayram boyunca elektrik ile ilgili herhangi bir sorun yaşadığında Alo 186 Çağrı Merkezimize, 0 552 186 0 186 numaralı WhatsApp İhbar Hattımıza ve www.cedas.com.tr kurumsal web sitemize 7/24 bildirimde bulunabilirler."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.