pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Tezgahlarda Bayram Şekeri Yoğunluğu

30.05.2019 - 14:58, Güncelleme: 30.05.2019 - 14:58
 

Tezgahlarda Bayram Şekeri Yoğunluğu

Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Kayseri'de Kapalı Çarşı ve etrafındaki dükkanlarda yoğunluk yaşanıyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bayram şekeri alışverişi yapan vatandaşlar, tarihi Kapalı Çarşı ve çevresindeki dükkanlarda yoğunluk oluşturuyor.Bayrama sayılı günler kala hareketlenen Kapalı Çarşı ve etrafındaki dükkanlarda alışveriş için tercih edilen mekanların başında şekerlemeciler geliyor.Aile olarak 73 yıldır şekerleme işiyle uğraşan Yavuz Çarşıbaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğunluktan memnuniyet duyduklarını söyledi.Bayram şekerinin Türk milletinin gönlünde farklı bir yeri olduğunu belirten Çarşıbaşı, "Gelenek ve göreneklerimiz çok şükür yaşamaya devam ediyor. Bayramda şeker ve lokum ikram etmek bizim en köklü adetlerimizden. Evlerimiz bayramda şekersiz olmaz. Bu yüzden de iş yerimizde yoğunluk başladı." diye konuştu. Bu yıl yeni çeşitleri müşterilerinin beğenisine sunduklarını vurgulayan Çarşıbaşı, "Özellikle çikolata ürünü daha fazla çeşitlendi. Bu yıl biraz daha sert ve çabuk erimeyecek ürünler bulunuyor. Bunları tavsiye ediyoruz." ifadelerini kullandı. Çarşıbaşı, geçen yıla göre çikolatada yüzde 25, bayram şekerinde ise yüzde 15'lik fiyat artışı olduğunu dile getirdi.Bayram şekerlerinin kilogram fiyatının 10 ile 25 lira, çikolataların ise 50 ile 120 lira arasında değiştiğini söyleyen Çarşıbaşı, vatandaşların en çok lokum ve draje çeşitlerine ilgi gösterdiğini sözlerine ekledi.
Yaklaşan Ramazan Bayramı dolayısıyla Kayseri'de Kapalı Çarşı ve etrafındaki dükkanlarda yoğunluk yaşanıyor

KAYSERİ (AA) - Kayseri'de bayram şekeri alışverişi yapan vatandaşlar, tarihi Kapalı Çarşı ve çevresindeki dükkanlarda yoğunluk oluşturuyor.

Bayrama sayılı günler kala hareketlenen Kapalı Çarşı ve etrafındaki dükkanlarda alışveriş için tercih edilen mekanların başında şekerlemeciler geliyor.

Aile olarak 73 yıldır şekerleme işiyle uğraşan Yavuz Çarşıbaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yoğunluktan memnuniyet duyduklarını söyledi.

Bayram şekerinin Türk milletinin gönlünde farklı bir yeri olduğunu belirten Çarşıbaşı, "Gelenek ve göreneklerimiz çok şükür yaşamaya devam ediyor. Bayramda şeker ve lokum ikram etmek bizim en köklü adetlerimizden. Evlerimiz bayramda şekersiz olmaz. Bu yüzden de iş yerimizde yoğunluk başladı." diye konuştu.

Bu yıl yeni çeşitleri müşterilerinin beğenisine sunduklarını vurgulayan Çarşıbaşı, "Özellikle çikolata ürünü daha fazla çeşitlendi. Bu yıl biraz daha sert ve çabuk erimeyecek ürünler bulunuyor. Bunları tavsiye ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Çarşıbaşı, geçen yıla göre çikolatada yüzde 25, bayram şekerinde ise yüzde 15'lik fiyat artışı olduğunu dile getirdi.

Bayram şekerlerinin kilogram fiyatının 10 ile 25 lira, çikolataların ise 50 ile 120 lira arasında değiştiğini söyleyen Çarşıbaşı, vatandaşların en çok lokum ve draje çeşitlerine ilgi gösterdiğini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.