pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Zara'da Rögar Kapakları Çalındı

30.05.2019 - 14:38, Güncelleme: 30.05.2019 - 14:38
 

Zara'da Rögar Kapakları Çalındı

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde bazı cadde ve sokaklardaki rögar kapakları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.Zara Belediyesi Temizlik...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde bazı cadde ve sokaklardaki rögar kapakları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.Zara Belediyesi Temizlik ve Saha Amirliğinden yapılan açıklamada, son iki yıldır cadde ve sokaklarda rögar kapaklarının çalındığı bildirildi. Cadde ve sokaklarda yapılan rutin kontroller sırasında zaman zaman rögar kapaklarının olmadığının fark edildiği belirtilen açıklamada, son olarak iki cadde üzerinde 14 rögar kapağının çalındığını, konuyla ilgili emniyet müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldığı belirtildi.Rögar kapaklarının çalınmasının insanlar için tehlike unsuru oluşturduğuna işaret edilen açıklamada, "İnsanlar başta olmak üzere canlılar için bu durum tehlike oluşturmaktadır. Can kaybı yaşanmaması için kapaklar yerine takılana kadar vatandaşların dikkat etmelerini rica ediyoruz" ifadelerine yer verildi.
SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde bazı cadde ve sokaklardaki rögar kapakları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.Zara Belediyesi Temizlik...

SİVAS (AA) - Sivas'ın Zara ilçesinde bazı cadde ve sokaklardaki rögar kapakları kimliği belirsiz kişi veya kişilerce çalındı.

Zara Belediyesi Temizlik ve Saha Amirliğinden yapılan açıklamada, son iki yıldır cadde ve sokaklarda rögar kapaklarının çalındığı bildirildi.

Cadde ve sokaklarda yapılan rutin kontroller sırasında zaman zaman rögar kapaklarının olmadığının fark edildiği belirtilen açıklamada, son olarak iki cadde üzerinde 14 rögar kapağının çalındığını, konuyla ilgili emniyet müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldığı belirtildi.

Rögar kapaklarının çalınmasının insanlar için tehlike unsuru oluşturduğuna işaret edilen açıklamada, "İnsanlar başta olmak üzere canlılar için bu durum tehlike oluşturmaktadır. Can kaybı yaşanmaması için kapaklar yerine takılana kadar vatandaşların dikkat etmelerini rica ediyoruz" ifadelerine yer verildi.

Zara'da Rögar Kapakları Çalındı

Zara'da Rögar Kapakları Çalındı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.