pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Hisarcıklıoğlu'ndan Osb'ye Ziyaret

30.05.2019 - 11:18, Güncelleme: 30.05.2019 - 11:18
 

Hisarcıklıoğlu'ndan Osb'ye Ziyaret

KAYSERİ (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri OSB'yi ziyaret etti. OSB'den yapılan açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri OSB'yi ziyaret etti. OSB'den yapılan açıklamaya göre, Hisarcıklıoğlu, 17. Genel Kurul'da göreve seçilen OSB yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti. Ziyarette OSB Başkanı Tahir Nursaçan, alt yapı ve üst yapı hizmetlerinin yanında, ileriye yönelik hedeflenen projeler hakkında Hisarcıklıoğlu'na bilgiler verdi. Hisarcıklıoğlu'nun ise Türkiye'nin kalkınması ve gelişmesi adına hizmet sunan Kayseri OSB yönetimine başarılar dilediği kaydedildi.
KAYSERİ (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri OSB'yi ziyaret etti. OSB'den yapılan açıklamaya göre,...

KAYSERİ (AA) - Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Kayseri OSB'yi ziyaret etti.

OSB'den yapılan açıklamaya göre, Hisarcıklıoğlu, 17. Genel Kurul'da göreve seçilen OSB yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette OSB Başkanı Tahir Nursaçan, alt yapı ve üst yapı hizmetlerinin yanında, ileriye yönelik hedeflenen projeler hakkında Hisarcıklıoğlu'na bilgiler verdi.

Hisarcıklıoğlu'nun ise Türkiye'nin kalkınması ve gelişmesi adına hizmet sunan Kayseri OSB yönetimine başarılar dilediği kaydedildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.