pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı Muhtarlar Derneği Mevlit Okuttu

30.05.2019 - 10:13, Güncelleme: 30.05.2019 - 10:13
 

Beypazarı Muhtarlar Derneği Mevlit Okuttu

ANKARA (AA) - Beypazarı Muhtarlar Derneğince, mevlit okutuldu. Tarihi Paşa Camisi'ndeki mevlidi şerife, Kaymakam Can Aksoy, Muhtarlar Derneği Başkanı...

ANKARA (AA) - Beypazarı Muhtarlar Derneğince, mevlit okutuldu. Tarihi Paşa Camisi'ndeki mevlidi şerife, Kaymakam Can Aksoy, Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Köksal, yönetim kurulu üyeleri, mahalle ve köy muhtarları ile halk katıldı. Mevlidin ardından Kaymakam Aksoy olmak üzere, Köksal'a duyarlı davranışları dolayısıyla teşekkür etti. Muhtarlar Derneği Başkanı Köksal, bundan sonra ramazan ayı içinde her yıl tüm şehitler ve vefat eden muhtarlar için mevlit okutacaklarını söyledi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Muhtarlar Derneğince, mevlit okutuldu. Tarihi Paşa Camisi'ndeki mevlidi şerife, Kaymakam Can Aksoy, Muhtarlar Derneği Başkanı...

ANKARA (AA) - Beypazarı Muhtarlar Derneğince, mevlit okutuldu.

Tarihi Paşa Camisi'ndeki mevlidi şerife, Kaymakam Can Aksoy, Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Köksal, yönetim kurulu üyeleri, mahalle ve köy muhtarları ile halk katıldı.

Mevlidin ardından Kaymakam Aksoy olmak üzere, Köksal'a duyarlı davranışları dolayısıyla teşekkür etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Köksal, bundan sonra ramazan ayı içinde her yıl tüm şehitler ve vefat eden muhtarlar için mevlit okutacaklarını söyledi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.