pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Öğrenciler Emniyetin Bahçesine Fidan Dikti

29.05.2019 - 15:03, Güncelleme: 29.05.2019 - 15:03
 

Öğrenciler Emniyetin Bahçesine Fidan Dikti

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde bir grup ilkokul öğrencisi Emniyet Müdürlüğü'ne randevusuz bir ziyaretle giderek binanın bahçesine ağaç fidanı...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde bir grup ilkokul öğrencisi Emniyet Müdürlüğü'ne randevusuz bir ziyaretle giderek binanın bahçesine ağaç fidanı dikti.Seydişehir Gazi ilkokulu öğrencileri yanlarına aldıkları fidanlarla Seydişehir Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek yeni yapılan Emniyet Müdürlüğü binasına ağaç dikmek istediklerini söyledi. İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, ilkokul öğrencilerinin davranışlarından çok duygulandığı ifade ederek, çocuklara fidanları dikmeleri için emniyetin bahçesinde yer gösterdi.Bahçeye fidanları diken öğrenciler çektikleri hatıra fotoğrafının ardından tekrar okullarına döndü.
KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde bir grup ilkokul öğrencisi Emniyet Müdürlüğü'ne randevusuz bir ziyaretle giderek binanın bahçesine ağaç fidanı...

KONYA (AA) - Seydişehir ilçesinde bir grup ilkokul öğrencisi Emniyet Müdürlüğü'ne randevusuz bir ziyaretle giderek binanın bahçesine ağaç fidanı dikti.

Seydişehir Gazi ilkokulu öğrencileri yanlarına aldıkları fidanlarla Seydişehir Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek yeni yapılan Emniyet Müdürlüğü binasına ağaç dikmek istediklerini söyledi.

İlçe Emniyet Müdürü Kasım Özdemir, ilkokul öğrencilerinin davranışlarından çok duygulandığı ifade ederek, çocuklara fidanları dikmeleri için emniyetin bahçesinde yer gösterdi.

Bahçeye fidanları diken öğrenciler çektikleri hatıra fotoğrafının ardından tekrar okullarına döndü.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.