pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Satranç turnuvasında ter döktüler

29.05.2019 - 13:18, Güncelleme: 29.05.2019 - 13:18
 

Satranç turnuvasında ter döktüler

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği organizesinde Sivas'ta "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası"...

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği organizesinde Sivas'ta "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası" düzenlendi.Farabi Gençlik Merkezi Spor Salonunda 2 gün süren heyecan dolu satranç turnuvasına 175 sporcu katıldı. Turnuva Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç'un açılış hamlesiyle başladı.Turnuva sonunda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Dereceli sporculara madalyaları Satranç İl Temsilcisi Hasan Yıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, antrenörler, hakemler ve veliler takdim etti.
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği organizesinde Sivas'ta "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası"...
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği organizesinde Sivas'ta "19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Satranç Turnuvası" düzenlendi.

Farabi Gençlik Merkezi Spor Salonunda 2 gün süren heyecan dolu satranç turnuvasına 175 sporcu katıldı. Turnuva Gençlik ve Spor İl Müdürü Erdoğan Tunç'un açılış hamlesiyle başladı.

Turnuva sonunda dereceye giren sporcular için ödül töreni düzenlendi. Dereceli sporculara madalyaları Satranç İl Temsilcisi Hasan Yıldırım, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri, antrenörler, hakemler ve veliler takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.