pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Teknosa Markası Preo, Küçük Ev Aletleriyle Mutfaklara Giriyor

29.05.2019 - 11:08, Güncelleme: 29.05.2019 - 11:08
 

Teknosa Markası Preo, Küçük Ev Aletleriyle Mutfaklara Giriyor

İSTANBUL (AA) - Teknosa'nın kendi markası Preo, My Cook serisi ile mutfaklardaki yerini alıyor. Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, Preo, küçük ev aletleri...

İSTANBUL (AA) - Teknosa'nın kendi markası Preo, My Cook serisi ile mutfaklardaki yerini alıyor. Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, Preo, küçük ev aletleri serisi olan My Cook ailesi ile çay makinesi, elektrikli cezveler, tost makinesi ve el blender'larını farklı renk seçenekleri ve avantajlı fiyatlarıyla müşterilerinin beğenisine sunuyor.Preo markası ile kişisel bakım ürün gamını da zenginleştirmeye devam eden Teknosa, My Care ailesine erkek bakım setinin yanı sıra normal ve seyahat tipi saç kurutma makinelerini de ekledi.Şirket, son teknoloji ürünleri avantajlı fiyatlarla tüketicilerle buluşturmayı sürdürecek.
İSTANBUL (AA) - Teknosa'nın kendi markası Preo, My Cook serisi ile mutfaklardaki yerini alıyor. Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, Preo, küçük ev aletleri...

İSTANBUL (AA) - Teknosa'nın kendi markası Preo, My Cook serisi ile mutfaklardaki yerini alıyor.

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, Preo, küçük ev aletleri serisi olan My Cook ailesi ile çay makinesi, elektrikli cezveler, tost makinesi ve el blender'larını farklı renk seçenekleri ve avantajlı fiyatlarıyla müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Preo markası ile kişisel bakım ürün gamını da zenginleştirmeye devam eden Teknosa, My Care ailesine erkek bakım setinin yanı sıra normal ve seyahat tipi saç kurutma makinelerini de ekledi.

Şirket, son teknoloji ürünleri avantajlı fiyatlarla tüketicilerle buluşturmayı sürdürecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.