pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı Müftülüğünce Hafızlık Kursu Düzenlenecek

28.05.2019 - 21:33, Güncelleme: 28.05.2019 - 21:33
 

Beypazarı Müftülüğünce Hafızlık Kursu Düzenlenecek

ANKARA (AA) - Beypazarı Müftülüğünce 5. ve 6. sınıf öğrencilere yönelik hafızlık kursu açılacağı bildirildi.Müftülükten yapılan açıklamada,...

ANKARA (AA) - Beypazarı Müftülüğünce 5. ve 6. sınıf öğrencilere yönelik hafızlık kursu açılacağı bildirildi.Müftülükten yapılan açıklamada, 5. ve 6. sınıf öğrencilere yönelik düzenlenecek Beypazarı Yatılı Bölge Hafızlık Kur’an kursuna ön kayıtların başladığı belirtildi. Kur’an kursuna kayıt yaptıran öğrencelere ilk yıl Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler verileceği, başarılı öğrencilerden isteyenin hafızlığa başlayabileceği ifade edilen açıklamada, ön kayıt yaptıran öğrencilerin asıl kayıtlarının da okul başarısına göre yapılacağı aktarıldı.Açıklamada, 20 Mayıs'ta başlayan ön kayıtların 15 Haziran’a kadar süreceği, 17 Haziran-3 Temmuz arasında da kesin kayıt yapılacağı kaydedildi.İlçe Müftü Vekili Ahmet Kavas, Erkek yatılı Bölge Hafızlık Kur’an kursunda 10’un üzerinde hafız çıktığını aktararak, inşası süren Yatılı Bölge Kız Kur’an kursunun da kısa sürede tamamlanarak eğitim, öğretime açılmasını planladıklarını belirtti.
ANKARA (AA) - Beypazarı Müftülüğünce 5. ve 6. sınıf öğrencilere yönelik hafızlık kursu açılacağı bildirildi.Müftülükten yapılan açıklamada,...

ANKARA (AA) - Beypazarı Müftülüğünce 5. ve 6. sınıf öğrencilere yönelik hafızlık kursu açılacağı bildirildi.

Müftülükten yapılan açıklamada, 5. ve 6. sınıf öğrencilere yönelik düzenlenecek Beypazarı Yatılı Bölge Hafızlık Kur’an kursuna ön kayıtların başladığı belirtildi.

Kur’an kursuna kayıt yaptıran öğrencelere ilk yıl Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler verileceği, başarılı öğrencilerden isteyenin hafızlığa başlayabileceği ifade edilen açıklamada, ön kayıt yaptıran öğrencilerin asıl kayıtlarının da okul başarısına göre yapılacağı aktarıldı.

Açıklamada, 20 Mayıs'ta başlayan ön kayıtların 15 Haziran’a kadar süreceği, 17 Haziran-3 Temmuz arasında da kesin kayıt yapılacağı kaydedildi.

İlçe Müftü Vekili Ahmet Kavas, Erkek yatılı Bölge Hafızlık Kur’an kursunda 10’un üzerinde hafız çıktığını aktararak, inşası süren Yatılı Bölge Kız Kur’an kursunun da kısa sürede tamamlanarak eğitim, öğretime açılmasını planladıklarını belirtti.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.