pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Yolda Bulduğu Para Ve Altın Dolu Çantayı Sahibine Teslim Etti

28.05.2019 - 15:38, Güncelleme: 28.05.2019 - 15:38
 

Yolda Bulduğu Para Ve Altın Dolu Çantayı Sahibine Teslim Etti

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Bünyan ilçesinde 41 yaşındaki Fatma Varan, yolda bulduğu para ve altın dolu çantayı sahibine verdi.Alışveriş için evden çıkan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Bünyan ilçesinde 41 yaşındaki Fatma Varan, yolda bulduğu para ve altın dolu çantayı sahibine verdi.Alışveriş için evden çıkan 74 yaşındaki Tayyibe Erdoğan, oğlu ve eşini beklediği yerde çantasını unuttu. Erdoğan, unuttuğunu fark ettiği çantasını yaptığı tüm aramalara rağmen bulamadı. Bu sırada yoldan geçen Fatma Varan ve yeğeni, içinde bir miktar para ve altının bulunan çantayı Bünyan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim edip, sahibine ulaşana kadar belediyeden ayrılmadı.Çantasına kavuşmanın sevincini yaşayan Tayyibe Erdoğan, "Çantamı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyordum. İçinde kocamın emekli maaşı ve düğünlerde kullanmak için aldığım altınlarım vardı. Kocamla oğlum vergi dairesine girdi. Dinlenmek için oturduğum yerde unutmuşum. İçinde para olduğu için tekrar bulacağımdan hiç umudum yoktu. Allah, bulup getiren kızımızdan ve yeğeninden razı olsun." dedi.
KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Bünyan ilçesinde 41 yaşındaki Fatma Varan, yolda bulduğu para ve altın dolu çantayı sahibine verdi.Alışveriş için evden çıkan...

KAYSERİ (AA) - Kayseri'nin Bünyan ilçesinde 41 yaşındaki Fatma Varan, yolda bulduğu para ve altın dolu çantayı sahibine verdi.

Alışveriş için evden çıkan 74 yaşındaki Tayyibe Erdoğan, oğlu ve eşini beklediği yerde çantasını unuttu. Erdoğan, unuttuğunu fark ettiği çantasını yaptığı tüm aramalara rağmen bulamadı.

Bu sırada yoldan geçen Fatma Varan ve yeğeni, içinde bir miktar para ve altının bulunan çantayı Bünyan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine teslim edip, sahibine ulaşana kadar belediyeden ayrılmadı.

Çantasına kavuşmanın sevincini yaşayan Tayyibe Erdoğan, "Çantamı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyordum. İçinde kocamın emekli maaşı ve düğünlerde kullanmak için aldığım altınlarım vardı. Kocamla oğlum vergi dairesine girdi. Dinlenmek için oturduğum yerde unutmuşum. İçinde para olduğu için tekrar bulacağımdan hiç umudum yoktu. Allah, bulup getiren kızımızdan ve yeğeninden razı olsun." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.