pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Cumhur İttifakı İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi:

28.05.2019 - 10:28, Güncelleme: 28.05.2019 - 10:28
 

Cumhur İttifakı İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi:

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçesinde, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhur ittifakını oluşturan partililere İftar yemeği verdi. Belediye tarafından...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçesinde, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhur ittifakını oluşturan partililere İftar yemeği verdi. Belediye tarafından organize edilen iftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Belediye başkanı, herkesin ramazanını tebrik ederken, yaklaşan Kadir gecesi ile Ramazan Bayramı'nı kutladı. Başkan Kaplan, “ilçe genelinde birçok çalışmanın sürdürüldüğünü ve ilçenin 50 yıl geleceğini düşünerek, çalışmalarda bulunduklarını, bunun içinde gece gündüz dur durak bilmeden, Cumhur ittifakı olarak çalışmalarımız sürdürüyoruz." dedi.Yemeğe, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Gökgöz, MHP ilçe Başkanı Erdoğan Orhan ile çok sayıda partili katıldı.
ANKARA (AA) - Beypazarı İlçesinde, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhur ittifakını oluşturan partililere İftar yemeği verdi. Belediye tarafından...

ANKARA (AA) - Beypazarı İlçesinde, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, Cumhur ittifakını oluşturan partililere İftar yemeği verdi.

Belediye tarafından organize edilen iftar yemeği sonrası kısa bir konuşma yapan Belediye başkanı, herkesin ramazanını tebrik ederken, yaklaşan Kadir gecesi ile Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Başkan Kaplan, “ilçe genelinde birçok çalışmanın sürdürüldüğünü ve ilçenin 50 yıl geleceğini düşünerek, çalışmalarda bulunduklarını, bunun içinde gece gündüz dur durak bilmeden, Cumhur ittifakı olarak çalışmalarımız sürdürüyoruz." dedi.

Yemeğe, Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Gökgöz, MHP ilçe Başkanı Erdoğan Orhan ile çok sayıda partili katıldı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.