pendik escort bayan
bu haber sitesi satlık
ozmenpc.comtr
ak

Beypazarı'nda "Sıfır Atık Projesi"

25.05.2019 - 14:58, Güncelleme: 25.05.2019 - 14:58
 

Beypazarı'nda "Sıfır Atık Projesi"

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi "Sıfır Atık Projesi" kapsamında, Şoförler Cemiyeti önüne mobil atık getirme merkezi yerleştirdi. Çevre ve Şehircilik...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi "Sıfır Atık Projesi" kapsamında, Şoförler Cemiyeti önüne mobil atık getirme merkezi yerleştirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hibe edilen konteyner sayesinde bitkisel yağ, kağıt, cam, metal, plastik, elektronik eşya ve pil atıkları ayrı ayrı bölmelerde toplanacak.Toplanan malzemeler geri dönüşümle ekonomiye kazandırılacak. İlçe sakinlerinden Hamza Kaya, belediyenin ilçe genelinde önemli bir projeyi başlattığı belirtti.Yetkililere teşekkür eden Kaya, "Ben atıkları toplayıp buraya atıyorum. Tüm halkımıza bu konuda duyarlı olmasını tavsiye ediyorum. Gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakalım." dedi.
ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi "Sıfır Atık Projesi" kapsamında, Şoförler Cemiyeti önüne mobil atık getirme merkezi yerleştirdi. Çevre ve Şehircilik...

ANKARA (AA) - Beypazarı Belediyesi "Sıfır Atık Projesi" kapsamında, Şoförler Cemiyeti önüne mobil atık getirme merkezi yerleştirdi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hibe edilen konteyner sayesinde bitkisel yağ, kağıt, cam, metal, plastik, elektronik eşya ve pil atıkları ayrı ayrı bölmelerde toplanacak.

Toplanan malzemeler geri dönüşümle ekonomiye kazandırılacak.

İlçe sakinlerinden Hamza Kaya, belediyenin ilçe genelinde önemli bir projeyi başlattığı belirtti.

Yetkililere teşekkür eden Kaya, "Ben atıkları toplayıp buraya atıyorum. Tüm halkımıza bu konuda duyarlı olmasını tavsiye ediyorum. Gelecek nesillere daha temiz bir çevre bırakalım." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve sivasbulteni.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.